in

Voditelj dobio otkaz

Voditelj dobio otkaz

Foto: Printscreen: Youtube/Inside Edition

Ceo svet bruji ovih dana o voditelj CNN-a, Don Lemonu koji je dobio otkaz na televiziji nakon navodnih optužbi da je maltretirao koleginicu.

Don je 17 godina radio na poznatoj televiziji i vodio je emisiju u udarnom terminu, a nedavno je bio meta kritika zbog svog stava da je ženama iznad 50 godina, kako kaže, “prošlo vreme”.

Lemon je rođen 1. marta 1966. u Baton Ružu, Luizijana, a danas je glavna tema svetskih medija. Poznato je i da je on dugo u vezi sa Timom Malounom, kao i da nije krio da je homoseksualac.

Don Lemon
foto: Tviter printscreen/CNNThisMorning

Inače, Lemon (57) je izašao u utorak sa svojim partnerom Timom Malounom i njihova tri psa blizu njihovog luksuznog stana na Menhetnu gde su prošetali.

Izgledao je opušteno i nasmejano dok je oblačio krem plišani kaput sa mornarskim šeširom i naočarima za sunce.

Podsetimo, voditelj se oglasio putem Tvitera, otkrivši da je za otkaz saznao juče preko agenta.

– Jutros mi je agent saopštio da sam dobio otkaz na CNN-u. U šoku sam. Posle 17 godina rada, mogao je neko iz menadžmenta da se udostoji i direktno mi saopšti. Očigledno je da je u igri nešto mnogo veće. Svejedno, želim da se zahvalim svojim kolegama i timu s kojima sam radio na ovom putovanju. To su najtalentovaniji novinari svoje profesije i želim im sve najbolje – napisao je voditelj.

Potom je na Tviter nalogu CNN komunikacije osvanula objava koja se tiče Dona.

– Don će zauvek biti deo CNN-ove porodice i zahvaljujemo mu se na njegovom doprinosu u proteklih 17 godina. Želimo mu sve najbolje i bodrićemo ga u njegovim budućim postignućima – piše u saopštenju na zvaničnom nalogu CNN-a.

Bonus video:

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

00:24

ESPRESO NA LICU MESTA! ACO PEJOVIĆ DOŠAO NA MAC: Evo šta kaže o Emini Jahović

(Espreso/Telegraf)