in

“VILIJAM I ONA PROLAZE KROZ PAKAO”: Bliska prijateljica Kejt Midlton otkrila pravu istinu o njenom zdravlju

Kejt Midlton je u martu objavila svoju borbu s rakom, a javnost od tada ne prestaje da joj pruža podršku na sve moguće načine. Iako je u svojoj dirljivoj video poruci zatražila privatnost, stalno se pojavljuju nove informacije o njenom zdravstvenom stanju.

Amaia Arijeta, bliska prijateljica princa i princeze od Velsa, nedavno je u intervjuu za Telegraph podelila svoja saznanja o tome kako se kraljevska porodica nosi s ovom teškom situacijom, što je mnoge dirnulo.

– Srce mi je trenutno slomljeno, mislim da prolaze kroz pakao, nadam se da će se vratiti. To je zaista lično, rekla je ona.

Mnogi spekulišu da je Kejtina bolest imala uticaja na njen odnos sa suprugom, a nedavni događaji dodatno su podgrejali glasine o eventualnim tenzijama u porodici. Na primer, princeza Šarlot proslavila je svoj 9. rođendan ovog četvrtka, ali umesto da bude s njom, princ Vilijam je bio primećen na meču polufinala UEFA Evropske konferencijske lige.

printscreen/instagram.com

Istina o zdravstvenom stanju Kejt Midlton

Princ je delovao veselo tokom cele utakmice, s očiglednim zadovoljstvom navijao za Aston Vilu iz VIP lože. Fotografije su brzo obišle svet, izazivajući pitanja o Vilijamovom izostanku s posebnog dana za njegovu ćerku, ili barem zašto je nije poveo na utakmicu, s obzirom na to da Šarlot voli sport.

Princ Vilijam je pod velikim pritiskom

Dok neki kritikuju princa i porede ga sa svojim ocem, kraljem Čarlsom III, drugi veruju da Vilijam pod pritiskom doživljava emotivno opterećenje. On trenutno preuzima kraljevske obaveze dok se kralj Čarls bori s bolešću, istovremeno pružajući podršku Kejt i brinući se o njihovo troje dece.

Međutim, i oni koji ga podržavaju smatraju da je ovoga puta preterao.

“Princ Vilijam je na fudbalskoj utakmici umesto da bude kod kuće sa svojom ćerkom na njen rođendan”, “Hej, zašto je princ Vilijam na fudbalskoj utakmici na rođendan svoje ćerke? A zašto nije sa ženom?”, “Ovaj lenji tip misli da može da radi šta hoće, ali javnost vidi njegovo pravo lice”, napisali su fanovi na društvenoj mreži X.

– Stvarno su pustili Vilijama da ide na fudbalske utakmice, košarkaške utakmice, teniske utakmice, bejzbol utakmice i svaki bar u Velikoj Britaniji dok se Kejt bori sa rakom”, rekao je jedan obožavalac.

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /