in

Vil Farel i Hari Stajls razbili sto poznatog voditelja u oproštajnoj emisiji VIDEO

Vil Farel i Hari Stajls razbili sto poznatog voditelja u oproštajnoj emisiji VIDEO

Britanski voditelj Džejms Korden snimio je svoju poslednju emisiju “The Late Late Show”.

Poznato tv lice Džejms Korden odlučio je da prestane sa svojim emisijama, a u poslednjoj emisiji ugostio je glumca Vila Farela, kao i pevača Harija Stajlsa.

U jednom momentu tokom emisije Vil Farel i Hari Stajls su čekićem razbili sto za kojim je Korden sedeo u emisiji, dok je on prekrio lice rukama.

Šou Džejmsa Kordena završen je u četvrtak, a kao razlog voditelj je naveo porodične obaveze zbog kojih se vraća u Englesku nakon što je u Americi proveo deset godina.

Detaljnije objašnjenje je dao kada je gostovao kod poznate glumice Dru Barimor.

„Kada sam snimao šou Mammals jedne nedelje sam završio snimanje u šest ujutru i zatekao sam sina na stepenicama. Pitao me je da li i danas radim. Odgovorio sam mu potvrdno, a on mi je rekao da je nedelja“, ispričao je Džejms koji je tok dana morao i da snima emisiju „The Late Late Sow“.

„Sin mi se tada jako rastužio. Seo sam u auto, nazvao suprugu i rekao joj da nam preostaje možda još samo šest godina u kojima će naš sin hteti da bude s nama. Rekao sam joj da više ne smemo propustiti nijedan trenutak s njim“, objasnio je Korden.

BONUS VIDEO: Usred Potere zbunio voditelja – zbog tragača muk u studiju