in

Viktor Orban došao na koncert srpskih muzičara i slikao se sa njima FOTO

Viktor Orban došao na koncert srpskih muzičara i slikao se sa njima FOTO

Orkestar Bobana i Marka Markovića iz Vladičinog Hana održao je veliki novogodisnji koncert u Budimpešti, kome je prisustvovao i mađarski premijer Viktor Orban.

Naime, spektakularnom koncertu našeg najpoznatijeg trubača premijer Mađarske prisusustvovao je u društvu supruge Levaj Aniko.

Koliko je bio oduševljen videlo se i po tome što je nakon koncerta otišao u iza bine kako bi se rukovao sa našim umetnicima, a onda je sve to podelio i na svom Instagram nalogu.

Boban Marković i Viktor Orban Foto:Promo/Instagram

„Velika nam je čast što je premijer prisustvo našem koncertu, za koji se zaista tražila karta više. Posebno smo privilegovani, buduci da nam je rekao da je naš veliki fan, ali i da ga je oduševio moj unuk Bratislav, Markov sin, koji je zaista veliki muzički potencijal“, izjavio je Boban Markovic dodajući da je koncert održan u najpoznatijoj dvorani „Mupe“.

O velikom uspehu naših trubača izvestili su gotovo svi mađarski mediji, a kako su nam otkrili Boban i Marko, koncerti širom regiona, uključujući i zemlje u nasem komšiluku, tek predstoje.

BONUS VIDEO: Dejan Petrović: Kako smo Anici Dobroj promenili mišljenje o trubačima