in

Viki Miljković upala u sobu svog sina, a evo šta je zatekla

Viki Miljković upala u sobu svog sina, a evo šta je zatekla

Pevačicu je sačekalo iznenađenje.

Viki Miljković kreće ponovo na američku turneju, a njen sin Andrej Tašković je uvek uz nju.

U slobodno vreme Andrej se druži sa Nerminom Handžićem, pobednikom prošlogodišnje sezone „Zvezde Granda“, kome je Viki bila mentor.

„Andrej putuje sa nama. On je već bio u Njujorku na jednoj teniskoj akademiji kako ne bi prekidao sa treninzima, a ovoga puta će biti u Vegasu. U slobodnim trenucima se on i Nermin jako lepo druže. Uživam dok ih gledam, kao i da se smejem sa njima jer su oni pripadnici nove generacije pa me malo i edukuju“, rekla je folkerka.

Violeta Viki Miljković Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Članica žirija Zvezda Granda opisala je i kako izgleda to druženje mladih:

„Oni se često zatvore u sobu, slušaju muziku, na društvenim mrežama su ili igraju igrice. U jednom trenutku sam ušla i vidim da Andrej koji inače ne sluša puno muziku, repuje sa Nerminom. On inače kao pripadnik ove ‘nju ejdž’ generacije i novijeg trenda sluša Zeru, Vojaža i Nućija.“

Međutim, ubrzo je za Viki usledilo iznenađenje kakvom se uopšte nije nadala.

„Nakon pola sata sam ušla nenadano u sobu, a Andrej sluša Safeta Isovića i sevdalinke. Bila sam šokirana! Ko je na koga šta preneo?!“, otkrila je Viki.

Nermin Handžić Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Viki inače na put preko bare kreće već sutra, a sledećeg dana ima prvi nastup u Americi.

„Podelili smo američku turneju na dva dela jer ja imam obaveze oko snimanja ‘Zvezda Granda’, oko kandidata, oko pripreme kandidata, dogovorenih nastupa u Evropi… Prvi deo je prošao fantastično, a drugi deo smo povećali na mesec dana jer je publika zaista odlično reagovala. Obići ćemo neka nova mesta, a Čikago će se ponoviti zbog velikog interesovanja. Bio je limitiran broj mesta, pa nisu mogli prvi put da dođu svi oni koji su želeli“, objasnila je pevačica za Grand online.

BONUS VIDEO: Viki Miljković: Sin je došao sa mnom na snimanje jer kod kuće nemam vremena da ga viđam