in

“Vesna mi više odgovara u zrelijim godinama”

“Vesna mi više odgovara u zrelijim godinama”

Ni reči o razvodu.

Denser Đole Đogani godinama uživa u braku sa suprugom Vesnom sa kojom ima dvoje dece.

Nedavno je u jednoj emisiji gostovao bez nje, a onda se našalio na račun toga što je sam.

„Pa, razveli smo se! Šalu na stranu, svako od nas ima neke svoje dnevne obaveze, Vesnine su danas bile neodložne“, naveo je on u emisiji „Ekskluziv“, demantujući šuškanja o rastavi.

Spekulisalo se da je u njihovom braku došlo do krize zbog Đoletove navodne prevare, ali on tvrdi da ume da odoli iskušenjima. Takođe, uporedio je brak sa Vesnom i onaj sa bivšom suprugom Slađom Delibašić.

Vesna i Djole Djogani Grupa Đogan
Grupa Đogani. Foto: YOUBOX/Promo

„Ja se viđam se sa mnogim koleginicama, poslovnim partnerkama, javno se viđamo i nikakav problem tu ne postoji niti bi trebalo da postoji. Znate kako žena koja je jaka koja je sigurna u sebe, ona onda muža ne pritiska, jer ona riba koja se pritiska ona lako odleti, ode. U ostalom ja umem da odolim iskušenju, nisam pobornik zaljubljivanja na prvi pogled. Na kraju krajeva i Vesna i ja smo počeli prvo kao saradnici, pa onda se rodila ljubav. Što se tiče teze da se prvo dete i druga žena vole najviše, moram da kažem da se sa tim nikako ne slažem. Kad si mlad voliš drugačije. Sa Slađom mi je bilo super, bio sam mlađi, imao sam tu neku priču s njom, a onda u ovim malo ozbiljnijim godinama sam sa Vesnom i ona mi odgovara“, rekao je Đole, prenosi Story.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit