in

Venčali su se u tajnosti i dugo krili da su zajedno FOTO

Venčali su se u tajnosti i dugo krili da su zajedno FOTO

O svom privatnom životu nerado govore.

Glumcu Bojanu Dimitrijeviću najveću popularnost je donela uloga Pikca u seriji „Vratiće se rode“.

Pored toga je značajne uloge odigrao i u ostvarenjima kao što su „Sivi kamion crvene boje“, „Ma nije on takav“, „Biće bolje“, „Nataša“, „Bumerang“, „Crni Gruja“, „Montevideo, Bog te video“, „Na putu za Montevideo“, „Južni vetar“, „Pet“, „Dug moru“, „Radio Mileva“, „Jedini izlaz“ i drugim.

Foto: Privatna arhiva

Citati čuvenog Pikca aktuelni su i 15 godina nakon prvog prikazivanja serije „Vratiće se rode“, a iako je ostvario brojne zapažene uloge, Bojan se trudi da privatni život drži daleko od očiju javnosti.

Poznato je da se 2019. godine oženio koleginicom Jelenom Stupljanin, a venčanju su prisustvovali samo njihovi najbliži prijatelji i porodica.

Koliko im je stalo da svoju intimu sačuvaju za sebe govori i činjenica da dugo niko nije ni znao da su u vezi, sve dok nisu počeli zajedno da se pojavljuju na javnim događajima, držeći se za ruke.

Bojan Dimitrijević i Jelena Stupljanin Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Jelena se proslavila ulogom Staše u seriji „Lisice“ koja se prikazivala početkom dvehiljaditih, a onda je odlučila da se preseli u Njujork.

Tamo je nastavila školovanje i profesionalno se usavršavala, da bi, 11 godina kasnije, odlučila da se vrati u Srbiju.

Foto: Privatna arhiva

U Njujorku je glumila u brojnim predstavama, ali i filmskim i televizijskim ostvarenjima te se, između ostalog, pojavila u seriji „Crna lista“.

Nju smo imali priliku da gledamo u seijama i filmovima: „Pad u raj“, „Mamini sinovi“, „Lud, zbunjen, normalan“, „Pet“, „Dug moru“, „Državni službenik“, „Kaljave gume“ i drugim.

BONUS VIDEO: Bojan Dimitrijević o kriminalnim repovima vlasti, agresivnoj kampanji i glumačkom aktivizmu