in

Veličina polnog organa Dejvida Bekama

Veličina polnog organa Dejvida Bekama

Viktorija i Dejvid, Foto: Profimedia

Dejvid i Viktorija Bekam, godinama unazad najuspešniji par iz sveta šoubiznisa, u braku su čak 23 godine, a supruga nekadašnjeg fudbalera Mančester junajteda, Real Madrida i PSŽ-a nikad nije krila detalje o intimnim stvarima iz njihovog života.

Naime, “Dejli Star” je preneo Viktorijine reči kada je u pitanju seksualni život za koji nekadašnja pevačica grupe “Spice Girls” tvrdi da je i dalje kvalitetan kada su u pitanju njih dvoje.

Viktorija u zanosu
Viktorija u zanosufoto: Profimedia

– Veoma sam ponosna što i danas imamo dobar seks. Moj muž je u veoma dobroj formi. Obično sam gola u krevetu, ali je on počeo da mi kupuje donji veš.

Dejvid je 2008. pozirao samo u donjem vešu za Emporio Armani a Viktorija je rekla da je ovako reagovala kada je videla bilbord na kom je Beksov penis ogroman, ali je otkrila da tu ništa nije lažno, sve je u odgovarajućim proporcijama i u stvarnosti.

– Da izgledam tako i ja bih hodala ulicom u gaćama. Ponosna sam što još uvek imam stvarno dobar seksualni život sa Dejvidom. A sve je tu proporcionalno. Stvarno ima ogroman. Ima. Vidi se u reklami. Sve je to njegovo. To je kao auspuh traktora! – šokirala je Viktorija svojim rečima.

Na ovo je skromni Dejvid odgovorio da nema komentara i samo doda:

– Slažem se sa svim što moja žena kaže.

Pozira
Pozirafoto: instagram/printscreen

Mediji ističu da se Dejvid Bekam na prvi pogled zaljubio u nekadašnju pevačicu, kao i da su se upoznali 1997. godine na jednoj dobrotvornoj utakmici. Dve godine kasnije stupili su u brak.

– Ljubav na prvi pogled postoji. To će vam se dogoditi u salonu igrača Mančester junajteda iako ćete se malo napiti, tako da su detalji magloviti. Dok ostali fudbaleri stoje za šankom i piju sa svojim drugovima, videćete Dejvida kako stoji po strani sa svojom porodicom. I ima tako sladak osmeh. I vi ste bliski sa svojom porodicom i pomislićete koliko se on oseća slično vama. Tražiće vaš broj. Još uvek ima avionsku kartu od Londona do Mančestera na kojoj ste ga napisali – opisala je Viktorija svojevremeno na knjiški način.

Dejvid je te glasnike jednom prilikom i dokazao fotkom:

Dejvid Bekam
foto: Profimeda

Bonus video:

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

00:35

STEFAN KARIĆ U ESPRESO AKCIJI ZA MINU POŠARAC

(Espreso)