in

Već u prvim satima postala apsolutni favorit, svi kažu da je ona pobednica VIDEO

Već u prvim satima postala apsolutni favorit, svi kažu da je ona pobednica VIDEO

Pesma koju će La Zara pevati na Evroviziji 2023. godine u Liverpulu i sa kojom će predstavljati Francusku, “Evidemment” zvanično je objavljena na evrovizijskom Jutjub kanalu.

Francuska je interno odabrala La Zaru da nastupi na Evroviziji 2023. godine za ovu državu, čime su poništeni prvobitni planovi emitera da održi nacionalnu selekciju, „C’est vous qui décidez“ 2023. godine.

Najava je objavljena pre oko mesec dana, a danas su La Zara i „France Televisions“ zvanično izbacile pesmu zajedno sa moćnim performansom – odnosno, videom na Jutjubu. Nazvan je „Evidemment“.

Fatima Zahra Hafdi, sa umetničkim imenom La Zara, je 25-godišnja kanadsko-marokanska pevačica. O njoj se pričalo da je francuska umetnica Evrovizije tokom prošle godine. La Zara je učestvovala na kastingu za nacionalnu selekciju Francuske 2021. godine, „C’est vous qui décidez“, ali nije uspela da pobedi.

Njena muzika je mešavina francuskog popa i urbanih zvukova, a postala je istaknuta 2016. godine kada je sarađivala sa reperom Nirom na singlu „Printemps blanc“. Nominovana je za  otkriće godine na „NRJ Music Awards“ 2021. godine.

Pesma kojom će ove godine predstavljati Francusku na Evroviziji postala je favorit u prvih par sati od objavljivanja. Svi kažu da bi La Zara mogla biti potencijalna pobednica Evrovizije 2023. godine.

Pesmu poslušajte u nastavku.

BONUS VIDEO: Predstavljamo učesnike Pesme Evrovizije 2023: Stefan Shy i Igor Vins