in

Važila je za fatalnu ženu, evo kako danas izgleda (FOTO)

Važila je za fatalnu ženu, evo kako danas izgleda (FOTO)

Pokojni pevač Rođa Raičević bio je miljenik naše zemlje i čitavog Balkana, a njegova muzika i danas se sluša.

Kako su u više navrata pisali domaći mediji, platonsku ljubav gajio je prema jednoj od najfatalnijih žena toga doba, Bubi Miranović.

Pevačica Buba Miranović uživala je u ogromnoj popularnosti tokom devedesetih godina. Važila je za veliku zavodnicu, a pored svojih pesama izdvojila i po tome što je imala specifičnu boju kose – ljubičastu.

Buba je u karijeri snimila 11 albuma. Poslednji album snimila je 2007. godine, a potom je objavljivala singlove, da bi se na kraju povukla iz javnosti.

Otac joj je bio profesor, a majka medicinski radnik i imali su želju da im ćerka studira medicinu.

Ipak, Buba je imala drugačije planove i, mada se jedno vreme bavila i manekenstvom, ljubav prema muzici je pobedila. Kada je imala samo 19 godina, udala se za Žiku Miranovića i otišla u Toronto.

Buba Miranović Foto:printscreen youtube

Tamo je živela pet godina i rodila ćerku Kristinu i sina Filipa.

Uprkos posvećenosti porodici, Buba nije želela da odustane od estrade i 1987. godine vratila se u Beograd. Dve godine kasnije već je snimila svoju prvu ploču, i to sa cenjenim imenom naše muzike, Draganom Aleksandrićem.

Buba Miranović Foto:Antonio Ahel/ATAImages

O čestim pričama da je upravo ona bila velika ljubav pokojnog Rođe Raičevića, pevačica je ovako govorila:

„Družili smo se na početku njegove karijere. Otišla sam za Toronto i putevi su nam se tada razišli. Bio je divan kolega. Ozbiljan, a opet zabavan u društvu. Volim njegovu boju glasa. Obavezno naručim neku njegovu pesmu u kafani. Na taj način ga se setim.“

BONUS VIDEO: Rade Jorović posavetovao mlade pevače, pa izjavio: „Moj nasledin ne treba da se pojavi“