in

Uzrok požara u kući Kara Delevinj

Manekenka, Foto: Printscreen Instagram/caradelevingne

Vatrena stihija nedavno je progutala kuću supermodela Kare Delevinj u Los Anđelesu. U to vreme, ona je zbog poslovnih obaveza boravila u Londonu.

Ubrzo nakon ogromne drame koja je slomila manekenku, njeni roditelji Pandora i Čarls ispričali su za strane medije zbog čega je tačno sve krenulo po zlu. Snimatelj „TMZ-a”, ugledavši ih u redu ispred jednog pozorišta pa upitavši ih da li znaju koji je bio uzrok, otac manekenke je kazao kako je došlo do problema s instalacijama, pa da su stvari izmakle kontroli zbog vetra.

– Nastao je problem s elektro instalacijama, a tamo je izuzetno vetrovito… – kratko je izustio on, na šta se njegova supruga nadovezala rečima kako im naslednici sad nije nimalo lako, jer je tu kuću smatrala svojim domom.

Tu joj je bilo sve. Ona ju je podigla, uredila, ceo njen život bio je tu… – izjavila je potom Pandora.

Podsetimo, Karina vila od 6.650 kvadratnih stopa buknula je u plamen 15. marta oko 4 sata ujutru. Vatra je iz zadnjeg dela kuće zahvatila jednu prostoriju pa „otišla” u potkrovlje, što je dovelo do urušavanja krova. Imanje je gorelo oko dva sata, a jedan vatrogasac završio je i u bolnici, kao i neimenovani čovek koji se našao u blizini, te udahnuo nešto dima.

Oglasivši se na ovu temu, model je istakla da su joj mačke preživele strahotu i zahvalna je od srca svima koji su pojurili u pomoć.

Ovaj životni prostor iz snova, inače, pazarila je 2019. godine za 7,8 miliona dolara.

Bonus video:


08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/24sedam/Milica Gudžulić/prenela:B.S.)