in

Uživa u luksuzu, putuje po svetu i druži se sa Donatelom Versaće FOTO

Uživa u luksuzu, putuje po svetu i druži se sa Donatelom Versaće FOTO

Svoj privatni život ne voli da eksponira u javnosti.

Ana Šargić je 2002. godine postala Mis Jugoslavije i bila je poslednja koja je ponela ovu titulu.

„Sa 19 godina sam postala poslednja Mis Jugoslavije, 2002. godine i predstavljala sam nas na izboru za Mis sveta. Na izboru je bilo preko 110 lepotica iz celog sveta, a ja sam uspela da se probijem u top 20 i izborim za neverovatno 11. mesto. Nakon uspešnog plasmana na svetskom izboru prava velika vrata sveta mode su mi se otvorila. Tada sam počela sve aktivnije da putujem i da se posvećujem modelingu. Naravno, uporedo sam studirala“, rekla je Ana jednom prilikom.

Iako se od tada nije mnogo pojavljivala u javnosti, poznato je da je od 2010. godine u braku sa Rezom Kalantarianom i živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Sa suprugom je dobila troje dece, dve ćerke i jednog sina, a zaposlena je u jednoj arapskoj kompaniji.

Iako nije poznato čime se tačno bavi, Ana je veoma aktivna na društvenim mrežama, te se na osnovu fotografija koje objavljuje može videti da često putuje, kao i da redovno vežba i izgleda odlično.

„Moram priznati da je jako naporno. Ima više od dve godine kako sam se odrekla spavanja duže od četiri sata. Imam bliznakinje i podrazumeva se da sam im jako posvećena. Sa druge strane, jako volim svoj posao i jedini način da budem srećna i zadovoljna je da balansiram i pronađem sredinu“, izjavila je ona pre nego što je rodila treće dete.

Ana se druži sa svetskim facama i redovan je gost na bitnim događajima, što takođe ističe na svojim nalozima na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: Zbog čega srpska misica nije bila na izboru za Miss sveta.