in

Uslikana na dodeli ordena majci Verici Rakočević

Uslikana na dodeli ordena majci Verici Rakočević

Sve je iznenadila.

Jedna od naših najuspešnijih kreatorki Verica Rakočević, juče je odlikovana povodom Dana državnosti.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uručio joj je zlatni orden za zasluge u oblasti modnog dizajna.

Kao podrška kretaroki, došli su njen dugogdišnji partner Veljko Kuzmančević i ćerka Elena Karaman.

Ovo je prvo javno pojavljivanje najstarije ćerke Verice Rakočević posle dužeg vremena, a mnogi su zaključili da je i pored nekoliko znaka starenja i dalje izuzetno lepa. Elena je za ovu priliku izabrala svedeniju kombinaciju u svetlo ljubičastoj nijansi. Ipak, ovo je prilično drugačiji stil u odnosu na onaj koji kakvu je pamtimo.

Foto:Bočko Karanović/Story

„Činjenica je da što sam više radila na sebi iznutra, bilo mi je sve manje bitno da se kitim spolja. Danas ću naći hiljadu svrsishodnijih, da ne kažem humanijih načina da potrošim veliku količinu novca nego da ga uložim u neki preskup modni detalj“, izjavila je jednom prilikom Elena na temu svoje radikalne transformacije na mnogim poljima.

Podsetimo, Elena je nedavno privukla mnogo pažnje kada je objavljeno da je promenila veru u druidizam. Iako je ona ovo negirala, mediji i dalje izveštavaju o Elelninim fotografijama i snimcima, kao i u opisima na društvenim mrežama, a gde se jasno vidi da ona već duže vreme praktikuje paganske rituale.

Osim toga, Elena je na svom Instagram profilu delila objave zbog kojih se pretpostavlja da je prešla u šamanizam, tačnije da učestvuje u ritualima tokom punog meseca ili pomračenja sunca.

Ona već duže vreme objašnjava pratiocima čime se bavi i šta radi, a jednom je svim ženama koji je prate poručila da je menstrualna krv moćan eliksir koji ne bi trebalo da se rasipa – već da se skuplja.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit