URAGANKE postale SVETSKI HIT na internetu zbog SNIMKA koji je nasmejao ljude do suza! (VIDEO)

Sinoć su u drugom polufinalu izbora za pesmu Evrovizije nastupile naše predstavnice grupa Hurricane koju čine Sanja, Ksenija i Ivana.

U susret festivalu, organizatori u Holandiji, napravili su mini Jutjub serijal sa ovogodišnjim izvođačima koji vodi svetski poznata šminkerka Niki.

Naime Niki se bolje upoznala sa našim predstavnicima na Evroviziji 2021 godine. Pričale su o nastupu, plasmanu i ko im je ovogodišnji favorit.

Međutim, pažnju publike najviše je privuklo što su Sanja, Ivana i Ksenija bile uspešne u ponavljaju holandskih reči koje im je zadavala Niki i scena sa kolačima.

Naime, voditeljka je ponudila devojkama da probaju holandske slatkiše, ali one su ljubazno odbile jer, kako su rekle, vode računa o ishrani. Nekoliko minuta kasnije kamere su zabležile kako Hurricane oduševljeno jedu kolače uz komentar: „Da li možemo da ih ponesemo sve?“.

Snimak emisije objavljen je juče na zvaničnom Jutjub kanalu Evrovizije, a danas scena sa slatkišima postala je internet hit.

„Način na koje su odbile kolače, a onda brzo uzele sve što su mogle na kraju je potpuni hit“, „Očigledno da su im najveća strast muzika, ples i hrana, naravno“, „Jako se smešno kako gledaju kolače i kontrolišu se i onda pred kraj presrećne što jedu. Ivana koja je rekla – isključite kamere je sve“, „Klasične žene sa Balkana. Jao neću, ne smem. I onda – ma nek ide život daj sve, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.