in

Umro Kodi Longo

Umro Kodi Longo

Kodi Longo, Foto: Everett Collection / Everett / Profimedia

Američki glumac i zvezda serije “Days of Our Lives”, Kodi Longo, preminuo je u 35. godini, a predstavnici vlasti su navodno pronašli telo u njegovoj rezidenciji u Ostinu u Teksasu.

Prema pisanju TMZ-a, Kodijeva supruga Stefani zabrinula se za njega nakon što nije znala gde je, pa je pozvala policiju, koja ga je nažalost kasnije pronašla mrtvog.

Policija je stigavši na mesto događaja morala da razvali vrata jer im Kodi, za kog se veruje da je imao problema s alkoholizmom, nije odgovarao, a našli su ga mrtvog u spavaćoj sobi.

Član porodice rekao je za TMZ da se glumac godinama borio s prekomernom konzumacijom alkohola i da je nedavno otišao na rehabilitaciju, a zvaničan uzrok smrti zasad nije otkriven.

Preminuo Kodi Longo
Preminuo Kodi Longofoto: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

“Bio je neverovatan otac i najbolji suprug. Ceo naš svet je srušen”, izjavila je njegova supruga Stefani za TMZ.

Glumac je iza sebe ostavio suprugu, sedmogodišnju ćerku, petogodišnjeg i jednogodišnjeg sina.

Kodi, koji je rođen u Koloradu 4. marta 1988. godine, započeo je svoju karijeru u industriji zabave pojavljivanjem u nekoliko muzičkih spotova pre nego što je debitovao na filmu “Lopta ne laže” iz 2008. godine. Nakon toga se prvi put pojavio na malim ekranima u “Mediumu”, a odigrao je i sporedne uloge u nekoliko filmova uključujući “Fame i Bring It On: Fight to the Finish” i tinejdžerskoj dramskoj seriji “Make It Or Break It” i kao Nikolas Almen u “Days of our Lives”.

Bonus video:

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

04:06

EVO DA LI SE VIĐA SA BIVŠIM MUŽEM: Emina Jahović za Espreso progovorila o Mustafi

(Espreso/Kurir)