in

UMALO OSTALA BEZ OKA ZBOG OBIČNOG TETRAPAKA! SLAVICA ĆUKTERAŠ PROLAZILA KROZ TRAUMU: Ostale su POSLEDICE!

Slavica Ćukteraš, Foto: Instagram printscreen

Pevačica Slavica Ćukteraš je početkom avgusta u svom domu doživela ozbiljnu povredu oka zbog koje je bila čak i hospitalizovana, a sada je progovorila o ovom iskustvu.

Slavica Ćukteraš
foto: Instagram

Slavica je ispričala kako se sada oseća.

– To se desilo 2. avgusta. Povrede oka se smatraju sveže do godinu dana, ja sam imala komplikacije koje i sada lečim. Na izgled izgleda dobro, ali rožnjača je oštećena. Moram da kažem da je ok sve sada, u tom stanju kakva je povreda bila mogla sam da ostanem bez oka. Zahvalna sam i Bogu i lekarima koji su dan i noć brinuli o meni. Terapije su išle na 5 minuta. Prvo sam dobila hifemu, pa nakon što se ona povukla dobila sam jake bolove i vratio mi se ukus. Kako su mi objasnili, to je jako opasno, mogla sam da ostanem bez oka. Pozitivnim razmišljanjem sam se vodila i uspela sam u tome. Ostale su posledice, imam ožiljak – ispričala je Slavica za “Kurir” i dodala da sada ima redovne kontrole, kao i da ne stavlja puno šminke da ne bi dodatno iskomplikovala situaciju.

Ispričala je i kako je zapravo došlo do ove opasne povrede.

– Raspremala sam kuću i u ćerkinoj sobi sam naletela na sok koji je stajao tu danima. Mogla je ćerka moja da otvori taj sok i hvala Bogu što nije to bila ona. Ja sam znala da je sok pokvaren, i kako sam krenula da ga otvorim, čep je kao projektil udario u moje oko. Iz predsoblja gde se to dogodilo, on je odleteo u kadu u kupatilu. Moram još jednom da se zahvalim svim doktorima koji su mi pomogli – rekla je pevačica.

Kako kaže, posete u bolnici nisu bile moguće zbog pandemije korona virusa, ali joj je prijateljica i koleginica Milica Todorović bila velika podrška tokom oporavka.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)