in

Uhapšen muž Kristin Kvin

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Suprug glumice i rijaliti zvezde, Kristin Kvin, Kristijan Ričard, uhapšen je zbog nasilja u porodici u utorak popodne. Policijska uprava Los Anđelesa kaže da su policajci odgovorili na poziv oko 14 časova u vezi sa porodičnom svađom. Ubrzo nakon objavljene su skandalozne fotografije hapšenja.

Osumnjičeni je bacio torbu sa staklenom flašom na žrtvu, promašio žrtvu, ali je udario njeno dete, nanevši mu povrede. Dete su pregledali bolničari, ali nije prevezeno u bolnicu, kaže službenik za informisanje.

Međutim, drugi izvor kaže za Page Six da je dete – za koje možemo potvrditi da je Kristinin sin – prevezeno u hitnu pomoć vozilom hitne pomoći sa lica mesta kasnije u utorak.

Dete su pregledali bolničari, ali nije prevezeno u bolnicu
Dete su pregledali bolničari, ali nije prevezeno u bolnicufoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

– Manekenka je napustila kuću i vozila se u kolima hitne pomoći sa svojim sinom, dodaje insajder.

Kristin Kvin (35) je udata za Kristijana Ričarda od 2019. Imaju dvogodišnjeg sina, koji je dobio ime po njegovom ocu, Kristijanu Žoržu Dumonteu.

Supružnik učesnice rijalitija “Selling Sunset” viđen je na fotografijama koje je Page Six objavio, sa lisicama iza leđa. Bio je go, nosio je samo bade mantil i nije imao cipele.

Policija kaže da je Ričard – čije je zvanično prezime Dumontet – optužen za napad smrtonosnim oružjem. Delovao je kao da sarađuje jer su ga pratila dva policajca dok je ulazio u policijsko vozilo.

Ričard je još uvek u pritvoru
Ričard je još uvek u pritvorufoto: FILMDIGITLS//MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Rečeno je da nije jasno da li su žrtve još uvek bile na imanju kada je policija stigla na lice mesta. Prema evidenciji policije, Ričard je još uvek u pritvoru.

On je zadržan uz kauciju od 30.000 dolara, koja još nije plaćena.

Zvezda Netflixovog rijalitija — koja je napustila hit rijaliti šou uoči 6. sezone 2022. godine — dokumentovala je veliki deo svoje veze sa Ričardom u seriji, uključujući njihovo raskošno venčanje. Manekenka koja je postala agent za nekretnine, udala se za biznismena pred kamerama koje su se motale ispred njenih drugara u katedrali u centru Los Anđelesa.

Zatim su zajedno dočekali svoje prvo i jedino dete u maju 2021. nakon hitnog carskog reza.

Bonus video:


05:52

ZA ESPRESO: Profesorka muzičkog iz Beograda živi od socijalne pomoći

(Espreso / Blic žena/ Selena Ribić/ Page Six /Prenela:M.S.)