in

Udata je za poznatog crnogorskog fudbalera

Udata je za poznatog crnogorskog fudbalera

Porodica glumičinog partnera intirigira javnost.

Kako piše Story, Marija Karan je u emotivnom odnosu sa crnogorskim biznismenom Markom Gvozdenovićem, sinom političara Branimira Gvozdenovića, koji je bivši ministar u Vladi Crne Gore za vreme vladavine Mila Đukanovića i njegove stranke DPS.

Glumičin partner Marko ima sestru Mariju, koja je udata za kapitena fudbalske reprezentacije Crne Gore i bivšeg igrača Partizana, Stevana Jovetića.

Stevan Jovetić Foto: EPA/JOSE MANUEL VIDAL

Oni su stupili u brak 2020. godine, a ceremoniju venčanja održali su u krugu porodice, kumova i najbližih prijatelja u opštini grada Monaka, blizu „Prinčeve palate“.

Svečana ceremonija održana je na dva jezika, francuskom i engleskom.

Iako su oboje iz Podgorice, Marija i Stevan su se upoznali u Londonu, na večeri sa zajedničkim prijateljima, u periodu dok je Marija studirala, a Stevan igrao u Mančesteru Sitiju.

jovetic
Stevan Jovetić Foto: EPA/JULIO MUNOZ

„Bilo je puno putovanja, železničkih stanica i aerodroma, za praznike i vikende. Nije nam bilo lako da uskladimo obaveze, ali smo cenili svaki zajednički trenutak, maštajući o vremenu kad ćemo stalno biti zajedno. Imali smo puno uzajamnog poverenja i bili velika podrška jedno drugom“, rekla je Marija ranije za Hello, dok je Stevan imao pohvalne reči za svoju partnerku.

„Volim je i zato što je ambiciozna, uspešna u svemu što radi, posvećena i brižna prema meni, mojoj i njenoj porodici. Obožava sport, posebno fudbal, pa joj i to pomaže da razume moje obaveze. Sve mi lakše pada kad vidim njen osmeh ili joj čujem glas. Verovatno je neskromno, ali smatram da je naša ljubav posebna i da je svakim danom sve jača. Oboje smo vredni, uporni, istrajni u nameri da ostvarimo zacrtano. To smo poneli iz naših porodica, za koje smo izuzetno vezani“, izjavio je on.

Marija Karan i Marko Gvozdenović Foto: Story

Marijin brat i partner Marije Karan, Marko, iza sebe ima svež brak. On se oženio na leto prošle godine, i razveo se posle samo nekoliko meseci.

Mlađi Gvozdenović prema pisanju crnogorskih medija, već nekoliko godina se uspešno bavi građevinskim biznisom.

BONUS VIDEO: Kako se opustiti u susret praznicima? – gosti Anđelka Prpić i Marija Kilibarda