in

“U Srbiji od toga nema para, mi živimo na kompenz”

“U Srbiji od toga nema para, mi živimo na kompenz”

Škola pevanja “Supervoice” je završnim koncertom obeležila uspešni 19. semestar.

Škola je u vlasništvu vokalne solistkinje i našeg najpoznatijeg pratećeg vokala, Suzane Branković i njenog supruga, Petra Brankovića, muzičkog producenta, a uspešno radi već godinama.

Jedna od najuticajnijih influenserki na našim prostorima, Ana Lazarević već godinama je u pomenutoj školi pevanja, a njene pesme broje milionske preglede na njenom Jutjub kanalu.

Ona se sinoć našla na mestu žirija, a za naš portal je istakla da joj je čast što je u ovoj ulozi nakon toliko godina školovanja, a onda nam je najavila novu pesmu koju sprema za svoju publiku.

„Uskoro sledi nešto što će biti u moj fazonu“, rekla nam je Ana, a mi smo je pitali u kom poslu sebe najviše vidi u budućnosti.

„Ja ne bežim od svog posla, krenula sam kao influenserka i volim to, ali želim da budem u svetu estrade i da budem pevačica i da se zvanično predstavljam kao pevačica.“

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

S ozbirom na to da na društvenim mrežama poznatih influensera možemo videti da žive „skup“ život kao i luksuzna putovanja, pitali smo Lazarevićevu šta je od svega toga istina.

„Svako može sebi da odvoji neki novac i uštedi i da ode na neko putovanje, ali mi influenseri dobijama neka putovanja za džabe, to sve bude isplanirano i bude nam predobro. Mi preko naših društvenih mreža pokazujemo kako nam je tamo, mi preko tog putovanja možemo da zaradimo od pregleda na videima, ali na Jutjubu ne može toliko da se zaradi u Srbiji. Ja sam uvek iskrena, a i zašto ne bismo dobili to putovanje, ako će neki ljudi videti kako sam se ja provela i možda će neko poželeti da ode“, otkrila nam je Ana, a šta nam je još rekla, pogledajte u videu iznad teksta.

BONUS VIDEO: Koliko verujemo influenserima?