U SRBIJI JE LEPŠE! BLOGERKA UPOREDILA EPIDEMIOLOŠKU SITUACIJU NAŠE ZEMLJE I FRANCUSKE: Tamo je SVE zatvoreno!

Tamara Kalinić, Foto: Instagram printscreen

Tamara Kalinić jedna je od naših najuspešnijih blogerki, a uprkos tome što živi na relaciji London – Pariz, došla je u Srbiju da se vakciniše.

Tamara Kalinić
foto: Instagram

– Jesam. Vakcinisala sam se ovde u Srbiji. Vakcinisala bih se bilo kojom vakcinom koja je dostupna. Mislim da je da je svaka vakcina adekvatna i da svaka radi. Ko god ima priliku mislim da treba da se vakciniše. Moram da kažem, da je kod nas najbolja situacija, od svega što sam videla u poslednjih par meseci. U Francuskoj je danas sve zatvoreno. Uključujući prodavnice i radnje, sve što nije neophodno je zatvoreno. U Milanu, prodavnice rade tu i tamo, ali kod nas je najlepše – istakla je blogerka.

Tamara je odgovorila i na pitanje da bi partneru oprostila prevaru:

– Nisam nikada bila u toj situaciji, tako da nisam sigurna da bih mogla da dam odgovor na to pitanje. Mogla bih da kažem, da ne bih, ali dok se ne nađem u toj situaciji nekako imam osećaj da toliko toga može da doprinese toj odluci, recimo deca, porodica, ne znam kako je to – kaže Tamara i dodaje.

– Kada me neko tako nešto pita, ja se uvek začudim i sve se mislim “brak, pa mi smo još uvek deca“, ali to možda čak i nije toliko pohvalno. Neko sam ko prati svoj osećaj, mislim da se takve stvari ne planiraju. Ako se desi, neću reći „ne“ – rekla je Kalinićeva.

(Espreso / Blic)