in

U opisu fotografije najavila i bitne životne promene! (FOTO)

U opisu fotografije najavila i bitne životne promene! (FOTO)

Voditeljka Marija Kilibarda (42) važi za jednu od najlepših dama sa malih ekrana, a mnogi tvrde da ona izgleda identično kao i prvog dana kada je počela karijeru. Voditeljka rado prihvata te komplimente, a često i sama potvrđuje da je osmeh taj koji je svih ovih godina čini mladolikom. Smatra se da su Dragana Kosjerina i Marija Kilibarda najlepše dame koje svojom pojavom krase male ekrane, dok uživo privlače pažnju gde god se pojave. Marija je čak 7 godina starija od Kosjerine i ima znatno duži “televizijski staž”, tako da joj se mora odati veće priznanje. Neretko ume da svoje fanove, kojih ima 174.000, obraduje fotografijama iz privatnog života, a tako je bilo i ovaj put.

Ona je juče postavila fotografiju sa plaže. Ne zna se na kojoj egzotičnoj destinaciji je sama fotografija i nastala, niti kada, budući da je lepa Mara stavila dvosmisleni opis u objavi, ali u pozadini se vidi bajkovit predeo beskrajnog plavog horizonta gde se stapaju duge peskovite obale, nepregledo tirkizno more i po svemu sudeći predstojeća oluja budući da je nebo oblačno. Kilibarda je ipak oluju ostavila u drugom planu, jer na fotografiji dominira njen prepoznatljiv široki osmeh, duga blistava bujna kosa, a ona je uz to u crnom kupaćem kostimu. Naočare za sunce drži u ruci dok veselo pozira na obali, a svi njeni atributi su i sa ove razdaljine došli do izražaja.

Razgovori sa samim sobom:

“Je l si želela da razvijaš svoj biznis?

“Jesam.”

“Je l si osetila da je trenutak za velike poslovne promene?”

“Jesam.”

“Je l si prepoznala potencijal u xy kampanjama u kojima si uzela učešće?”

“Jesam.”

“Je l si htela na dijetu usred svega toga?”

“Jesam.”

“Nisi razmišljala u tim momentima da more nećeš videti neko vreme?”

“Nisam.”

Tajac i #TB – napisala je Kilibarda u opisu objave, a usledila je salva pohvala za izgled.

– Komšinice, ja reko ako si otisla, a nisi me povela sa sobom da se i ja kupam i sunčam, da odmah krenem da plačem da se ori cela zgrada! Malo sam se smirila kad pročitah TB na kraju! Dođi na kafu, a kupaćemo se ubrzo! –

– Živelo more, tačnije biznis! –

– Savršenstvo u jednoj slici –

– Prelepa i prezgodna –

– Ubedljivo najlepši osmeh na celom svetu –

– Predivna dama – ređali su se komplimenti. 

Kilibarda je na Prvu televiziju došla 2011. godine, a gledali smo je u emisiji “Žene“, koju je vodila sa Irinom Vukotić, Ivanom Zarić, Majom Volk i Natašom Ristić. Ona je poznata i po šou programu “Tvoje Lice Zvuči Poznato“, čiji je domaćin bila prve 3 sezone, kao i u petoj sezoni. Marija je vodila i emisiju “Letnjih 150 minuta” sa Dejanom Pantelićem i Jovanom Vukojević i emisiju “150 minuta” sa Slavkom Beleslinom, a gledali smo je i u emisiji “Super Srbija“.

Vest da je Kilibarda nakon 12 godina rada na “Prvoj” rešila da raskine ugovor sa pomenutom medijskom kućom odjeknula je nedavno svim medijima. Kako je i sama priznala, tamo je stekla neprocenjivo iskustvo, provevši mnogo lepih i bitnih godina. Pročulo se da Kilibarda nastavlja voditeljsku karijeru i to na Una TV, a koji će format na toj televiziji voditi i dalje nije poznato.

Prošlo je 12 veoma bitnih i lepih godina koje sam provela na “Prvoj” i iskustvo stečeno kroz sve te godine i 8 različitih emisija koje sam vodila je neprocenjivo. To je polovina mog profesionalnog života i tako veliki rastanci iziskuju ipak malo vremena, da bi se emocije slegle do kraja – rekla je ona nedavno za “Blic”, a po svemu sudeći jučerašnji opis na fotografiji u kupaćem kostimu nije bio nimalo slučajan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i
Vajberu.
Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO: