in

U jednu stvar je siguran

U jednu stvar je siguran

Pevačica je ovakav utisak ostavila na njega.

Strahinja Živanović, kome je prošle godine mentor u takmičenju „Zvezde Granda“ bila Ana Bekuta, sada je progovorio o podršci pevačice i njihovom odnosu.

„Bekuta je bila moja druga majka tokom takmičenja, ali i sada nakon što se sve završilo uvek je tu, ima dobar savet za mene, uvek se potrudi da mi objasni sve što treba i da mi kaže koje su stvari krucijalne za ovaj posao“, priznao je Strahinja.

Ana Bekuta Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Kažu da je estrada mala bara puna krokodila, a to potvrđuje i mladi Živanović koji tvrdi da je sujeta itekako prisutna među kolegama iako je tek na samom početku karijere za koju mnogi predviđaju da će biti blistava.

Strahinja Zivanovic
Strahinja Živanović, Foto: Printscreen/Zvezde Granda

„Kada se dese najlepše i najgore stvari ljudima u životu postoje oni od kojih si očekivao mnogo toga, a nisi dobio ništa. E, kada su putanju kolege i ljudi sa estrade postoji sujeta, ali razlika je u tome što je sujeta dobra i pozitivna stvar, naravno ako je u granicama normale. Na primer, ja želim da imam i uradim pesmu kao što je Xanderova i u tom slučaju je moja sujeta da radim uz tom pravcu da ga ja nadmašim, ali neću da mu kažem da nešto njegovo ne vredi, niti ću da ga pljujem iza leđa“, objasnio je pevač, a na konstataciju da to „pljuvanje“ iza leđa donosi veliku popularnost, međutim postoje oni koji nisu spremnI na to, pa čak ni zarad ogromne popularnosti i slave.

„Nego šta nego da to donosi popularnost, ali svaka čast onima koji su uspeli u tome, dogovorali se da se pljuju pa na kraju to stvarno uradili“, kroz smeh je rekao Živanović za „Grand online“.

BONUS VIDEO: Ana Bekuta u hit stajlingu na snimanju „Zvezda Granda“