in

U braku su preko dve decenije, a zajedno su dobili petoro dece (FOTO)

U braku su preko dve decenije, a zajedno su dobili petoro dece (FOTO)

Nebojša Dugalić i njegova supruga Dragana važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni.

Popularni glumac u više navrata govorio je o brojnim izazovima u životu, ali se uvek trudio da svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti.

Njegova supruga Dragana Dugalić, koja je takođe glumica, retko se pojavljuje u javnosti.

Nebojša i Dragana u braku su više od 20 godina, a zajedno su dobili petoro dece – Janu, Vidana, Bogdana, Kalina i Ilinu.

Dragana Dugalić studirala je glumu, ali je rešila da se ipak posveti porodici, te da svoju karijeru ostavi po strani. Najveći podršku pruža svom suorugu, koji već godinama gradi uspešnu glumačku karijeru. Dugalić je u više navrata isticao da je porodica njegov najveći oslonac, a supruga najbolji kritičar.

„Moja supruga je koleginica, a ujedno i kritičar. Uvek mi kaže šta, kako i gde može da se uradi. Uglavnom joj se dopada sve što sam snimio u poslednje vreme, na primer ‘Državni službenik’ ili ‘Žigosani u reketu’. Bitno je da budemo raznovrsni u svojim ulogama kako ne bismo dosadili sami sebi“, ispričao je glumac jednom prilikom za „Story“, pa je opisao kako zajedno sa spurpugom vaspitava svoju decu:

„Nedavno mi je supruga rekla za našu najmlađu ćerku da je rođena glumica i da će to sigurno biti, a ja ću dati sve od sebe da tako ne bude. Naravno, važno mi je da se bave onim što ih zanima, ali više bih voleo da to bude neka druga profesija. Posvećeni su muzici, svi ponešto sviraju. Imati petoro dece teško je samo u početku, dok su još mali i u potpunosti zavise od vas. Ali, čim počnu sami da se igraju, i kada krenu u školu, mnogo je lakše.“

BONUS VIDEO: TOP 5 domaćih glumaca koji su uspeli u inostranstvu