in

Tvrde da je SELJANKA kao OVA PEVAČICA

Ona je jedna od takmičarki prethodne sezone pomenutog takmičenja koja je izazvala najveću pažnju. Publiku je osvojila svojim glasom, ali i izborom pesme koju je izvodila u ovom takmičenju “Veseli se, srpski rode”, ona je Valentina Kuzmanović.

Važila je za jednog od favorita za pobedu, a osim moćnog vokala, osvojila je publiku i svojom skromnošću.

Odrasla je i živi u jednom selu nadomak Kruševca, za koje smatra da je najlepše mesto na svetu, a iako usled obaveza dosta vremena provodi u Beogardu, svom rodnom mestu se uvek rado vraća.

– Kada dođem iz Beogarada u svoje selo ja kažem: “Hvala Bogu, stigla sam”. Nisam navikla na gužvu u gradu, ali polako se navikavam – rekla je Valentina.

Ne krije da je kao najmlađe dete u porodici bila razmažena, pa su tako štedeli i raznih poslova koje život na selu podrazumeva.

foto: Youtube

– Imam dve starije sestre koje su više radile, a mene su malo poštedele. Pomagala sam nekad, ali bila sam malo razmažena pa su sestre više radile – rekla je Kuzmanovićeva i dodala kako se ne stidi svog porekla, ali da je određeni komentari javnosti pogađaju.

– Ja se ne stidim svog sela, ali ne volim da čitam komentare gde pišu da sam seljanka, da pričam kao Rada Manojlović – priznala je ona.

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU: Saša Lampaš

12:50

ESPRESO INTERVJU: Saša Lampaš

(Espreso / Alo)