in

Trpela je, gutala u sebi i MNOGO STRAHOVALA za Tonija!

Dragana Mirković, Foto: Damir Dervišagić

Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić ovog meseca obeležiće 21 godinu skladnog braka. Godinama su jedno drugom najveća podrška, u svemu. U iskrenom intervjuu za „Story“ folk zvezda podelila je kako su se izborili sa teškim trenucima posle nedavnog gubitka Tonijevog oca.

Dragana Mirković
foto: Insatgram printcreen

‒ To se dogodilo iznenada, iako je bio bolestan. Čovek nikada nije spreman na takve stvari. Trudila sam se da mu budem stena, ali nikada nisam videla Tonija tako tužnog, nikada tako slomljenog, ta slika zauvek će mi ostati urezana u sećanju. Nisam stigla ni da ožalim tog čoveka, koliko sam brinula za mog Tonija, iskreno. Prvi put smo zajedno iskusili takav udarac. Onda sam pokušala da ga povučem da se malo kreće, bili smo na odmoru u Monte Karlu, samo da pobegne iz Austrije i skrene misli. Konačno smo deca i ja uspeli malo da ga podignemo, iako ta bol svakako traje i danas.

Ne tako davno, 2017. godine, Dragana i Toni susreli su se sa još jednim velikim izazovom, koji je, na svu sreću, imao pozitivan ishod. Naime, suprug folk zvezde imao je operaciju na mozgu, a ona je sve vreme bila uz njega, prenosi “Story”.

‒ To je najteži period u mom životu. Uklanjanje aneurizme iz mozga izuzetno je komplikovan zahvat i nikada nisam osetila takav stres, ne želim ni da se sećam. Ne postoji ništa gore od pomisli da izgubite nekoga koga najviše volite. Ali i tada sam nastojala da sačuvam optimistički duh. Sećam se da sam mu govorila: „Šaci, biće sve u redu“. I zaista sam tako osećala, valjda sam ubedila sebe.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso)