in

Tom Sejzmor u kritičnom stanju

Tom Sejzmor u kritičnom stanju

Tom Sejzmor, Foto: prentscreen/youtube/CBS New York

Holivudski glumac i producent Tom Sajzmor (61) doživeo je moždanu aneurizmu, a zatim je pao u besvesno stanje u svojoj kući u Los Anđelesu.

Američkim medijima ovu vest potvrdio je njegov menadžer Čarls Lago. Prema njegovim rečima glumac je u teškom stanju, a za sada prognoze lekara su crne. Pun oporavka kultnog glumca nije izvesan, a trenutno je na odeljenju intezivne nege.

On je tokom godina imao niz problema sa zloupotrebom droga i sukobima sa zakonom. Hapšen je zbog vožnje u pijanom stanju i nasilja u porodici, kao i posedovanja nedozvoljenih supstanci, prenosi portal Danas.

Sajzmor je poznat po ulogama u popularnim holivudskim filmova, kao što su „Spasavanje redova Rajana“, „Vrelina“ i „Pad crnog jastreba“.

Prema pisanju portala Nova S, Sejzmor je bio nekoliko puta hapšen, zbog vožnje u pijanom stanju, nasilja u porodicu, i posedovanja nedozvoljenih supstanci. Prvi put je priveden 2018. godine, a zatim se našao ponovo u pritvor zbog istih optužbi, a ustanovljeno je da je vozio pod uticajem narkotika.

Takođe, Tom je 2017. godine dobio prijavu za seksualno zlostavljanje, a u pitanju je slučaj koji datira iz 2003. godine.

Njega je prijavila devojka koja je htela da ostane neimenovana, a koja je u trenutku podizanja optužnice imala 26 godina. Ona je tada tvrdila da ju je glumac seksualno napastvovao, odnosno dodirivao njene genitalije kada je imala svega 11 godina.

Ceo incident se navodno dogodio na setu filma „Born Killers“. Devojka je u trenutku prijave tražila odštetu u visini od tri miliona dolara. Sejzmor je sve negirao, a sud je tek 2020. godine odbacio optužbu.

– Pored gubitka posla i bola i poniženja koje je ovo izazvalo kod mene i moje porodice, pomisao da bi 11-godišnja devojčica pomislila da sam je naterao na nešto, bilo da pogrešno protumačila neko dodirivanje kada ju je reditelj stavio u moje krilo zbog fotografisanja ili joj je neko drugi iz bilo kakvih zlonamernih, sebičnih razloga usadio ovu ideju u glavu, to je ono što me je najviše uništilo – rekao je on kasnije.

Bonus video:

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso/Gloria)