in

To je najlepši, ali i najteži posao na svetu

To je najlepši, ali i najteži posao na svetu

“Jako je teško očuvati porodicu u sadašnjem vremenu”.

Poznata glumica Milica Zarić koju je publika zavolela u serijama „Tajne vinove loze“, „Zajedno“, „Žigosani u reketu“, „Ljubav i mržnja“, ćerka je proslavljenog glumca Dragana Zarića koji je obeležio domaću scenu sedamesetih godina.

jelena đoković

Iako nikaka nije volela da se preterano eksponira u javnosti, ipak nešto znamo o lepoj glumici.

Glumica je bila veoma vezana za oca, koga je naročito poštovala i volela, a to se može videti i po izjavama koje je davala o njemu.

„Moj otac je, pre svega, bio tata za orden, topao, mudar, pun ljubavi, vodio nas je kroz život dajući nam dovoljno slobode, a sa osećajem, koji nam je duboko usađen, da je porodica uvek i zauvek sigurna luka. Što se posla tiče, on je valjda jedini glumac koji svoju decu nije zaposlio kao dugogodišnji prvak Narodnog pozorišta. Ivan i ja smo pronašli svako svoj put, bez bilo kakve očeve protekcije. Malo je čudno da nas posle tatine smrti niko od mnoštva kolega, reditelja i kolega nije zvao ni za jedan posao, ali to nek je njima na čast“, rekla je glumica jednom prilikom za domaće medije.

Glumica je od 2008. godine u braku sa arhitektom Predragom Milutinovićem sa kojim se venčala na intimnoj ceremoniji u Parizu. Njih dvoje u braku su dobili dvoje dece – sina Aleksandra i ćerku Anu.

Milica Zarić Foto:Antonio Ahel/ATAImages

„Kada pravite decu, morate da budete svesni činjenice da ste odgovorni za njih. Od kada ih napravite, rodite, pa do trenutka dok se oni ne osamostale. Biti roditelj je ogromna odgovornost. Najlepši, ali i najteži posao na svetu. Čovek mora tome da se posveti i za to mora da nađe vremena. To je neki prioritet koji se ne dovodi u pitanje“ rekla je glumica jednom prilikom za domaće medije.

Pored posla koji joj često oduzima veći deo dana, glumica uspeva da pronađe balanas između poslovnih obaveza i porodice, mada to često zna da nosi sa sobom i neka odricanja.

„Jako je teško očuvati porodicu u sadašnjem vremenu. Sve vam diktira taj brzi tempo života, obaveze. Ako hoćete da budete profesionalac u svom poslu, ma šta god da radite, vi morate da provodite sate i sate na poslu. A onda to vam ostavlja malo vremena za bilo šta drugo. To je veliki izazov. Čovek mora da se odrekne nekih stvari u karijeri i jako je teško to uskladiti. Ali je moguće, naravno“, rekla je Milica.

Danas, iza Milice je ozbiljan glumački staž ispunjen sjajnim ulogama, ali i uspešna i voljena porodica kojoj joj pruža podršku na svakom koraku.

Podestimo, glumica je nedavno sa kolegama Tihomirom Stanićem, Milenom Radulović i Petrom Stugarom pobedila u kvizu Potera, a novac koji su osvojili, glumci su donirali u humanitarne svrhe.

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram