in

Tiš Sajrus maznula ćerki dečka

Tiš Sajrus, Foto: INSTAGRAM/TISHCYRUSPURCELL

Tiš Sajrus (56), mama slavne Majli Sajrus i njene sestre Noe Sajrus, udala se za glumca Dominika Pursela (54) na intimnoj ceremoniji na kojoj se pojavila samo pevačica.

Noa Sajrus nije želela da prisustvuje venčanju, navodno zbog toga što se zabavljala sa zvezdom serije “Prison break” kada je mama počela da se dopisuje s njim na Instagramu.

O ovom skandalu bruje američki mediji, ali ni Noa (24) ni Tiš nisu želele da daju komentar. Ipak, tu su prijatelji da otkriju detalje: “Noa se viđala s Dominikom kad je Tiš krenula da ga proganja.

Mama maznula dečka mlađoj ćerki - klinka bila s poznatim glumcem
Mama maznula dečka mlađoj ćerki – klinka bila s poznatim glumcemfoto: INSTAGRAM/DOMINIC_PURCELL

Znala je da su u vezi i ipak je nastavila. Izbila je svađa, Noa je uznemirena što joj je majka to uradila”.

Mama Majli Sajrus je prošlog meseca, gostujući u jednom podkastu, otkrila kako se upoznala s glumcem i navela “da joj je pisao na Instagramu još 2016. godine”.

“Pratila sam ga na Instagramu, on mi je poslao poruku da želi samo da mi se javi, kaže da sam super i da pohvali moju porodicu… a ja tu poruku nisam videla godinu dana”, rekla je Tiš i dodala da je tek sledeće godine videla da ju je Dominik Kuper blokirao.

“Pitala sam se zašto je to uradio, a u stvari je to uradila njegova bivša žena. Toliko sam se smejala”, rekla je novopečena mlada.

Bonus video:


04:16

KADA BI POSLALI MARIJU ŠERIFOVIĆ I MOLITVU OPET BI POBEDILI NA EVROVIZIJI! Pevačica: To je jedna od naših poslednjih pesmetina

(Espreso/Mondo/D.P/Prenela:M.Ć)