in

Tijana otkrila da je ponovo zaljubljena

Tijana otkrila da je ponovo zaljubljena

Našla je novu ljubav.

Pevačica Tijana Bogićević pre izvesnog vremena je otkrila kako se razvela od Afroamerikanca Marka Robertsona, sa kojim je bila sedam godina u braku.

„Ja se razvodim, razvela sam se zapravo“, rekla je tada Tijana, koja je sada opisala svoj ljubavni status.

„Ljubav je tu. Uvek postoji. Jeste prema nekome određenom, ali ne želim da kažem ništa više od toga“, izjavila je pevačica za domaće medije.

Podsetimo, nakon što je objavljena vest o razvodu, Tijana je otkrila neke detalje.

Mark Robertson i Tijana Bogićević Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Iza sebe imam jedan brak, udala sam se sa 33 godine. Morala sam da se udam da bismo živeli zajedno, jer smo živeli u Americi, prosto je bilo praktično da se udam, zbog papira. To jeste bila prava ljubav, ali takav je sistem, da ako želiš tamo da živiš, moraš da se venčaš. Možda, da nije bilo neophodno, možda se nikada ne bismo ni venčali. Nikada nisam ni mislila da ću da se udam, jer sam razmišljala: ‘Ko će mene da oženi?’. Isuviše sam bila svoja, naročito za nekoga ko je našeg mentaliteta… Slučajno se i desilo da se udam, a bilo je i praktično“, izjavila je tada Tijana za Magazin in.

BONUS VIDEO ISPOVEST „Vidim da je danas u Srbiji sasvim normalno da se preko veza otimaju deca majkama“: Sindi o frapantnim detaljima dugogodišnje borbe za starateljstvo