in

Testament Metjua Perija

Testament glumca Metju Perija je ugledao svetlost dana, a njegov sadržaj je iznenadio mnoge jer se osim njegove porodice u njemu nalazi i njegova bivša devojka Rejčel Dan. Mnogi fanovi su potpuno zaboravili da je Metju bio u vezi sa 14 godina mlađom lepoticom koju je zvao “bivša devojka mojih snova”.

Legendarni Čendler je preminuo u oktobru 2023. godine od posledica korišćenja ketamina, što je otkrio poslednji izveštaj Okružnog medicinskog istražitelja Los Anđelesa iz decembra te godine.

Pet meseci posle njegove smrti, glumčev testament koji je napisan 2009. godine je objavljen, a američki Us Weekly je dobio kopiju dokumenata nakon što su predati ostavinskom sudu.

U njima je otkriveno da je Peri većinu svoje imovine ostavio svojoj fondaciji “Alvy Singer Living Trust”, nazvanoj po liku iz filma Eni Hol iz 1977. koji je režirao Vudi Alen, a da su njegovi roditelji Džon Peri i Suzan Morison imenovani kao korisnici fondacije, kao i njegova polusestra Kejtlin Morison i bivša devojka Rejčel Dan.

On je u svojim memoarima iz 2022. godine, “Friends, Lovers & The Big Terrible Thing” opširno pisao o ljubavi koju je imao prema porodici, kao i o svom odnosu s njom. Glumac je upoznao Rejčel, koja je bila 14 godina mlađa od njega, nakon što se ona preselila u Sjedinjene Države kako bi studirala modu, a o njenoj sadašnjoj karijeri i životu ne zna se mnogo jer od njihovog raskida vodi povučen život.

Njihova ljubavna veza trajala je od 2003. do 2005. godine, a glumac koji se većinu svog života borio sa zavisnošću, rekao je da je Rejčel bila zaslužna što je u stabilnom stanju dok su bili zajedno.

“Sa Rejčel u svom životu, znam da mogu da budem vrlo predan, a ne neki sebični tip koji se samo želi da se druži sa prijateljima. Želim da provodim vreme sa svojom devojkom i istražujem što to znači da imam mnogo dublji odnos posle dugo vremena”, izjavio je za “Evening Standard” 2004. godine.

U svojim memoarima, Metju je nazvao Rejčel “bivšom devojkom svojih snova”, a prema ranijim saznanjima njihov je raskid prošao bez ikakve drame, a stvari su se izjalovile kad je on završio snimanje “Prijatelja”. A izgleda da su i nakon raskida ostali u dobrim odnosima, pogotovo sada kada se zna da je Rejčel u njegovom testamentu.

Bonus video:


01:23

GOGA SEKULIĆ I KATARINA GRUJIĆ ŠOKIRANE ODGOVOROM VUKA MOBA! Pevač otkrio usred emisije: Evo sa koliko žena je bio

(Espreso/Telegraf/Prenela:M.S.)