in

Teodorin brat otkrio pravu ISTINU o njenom RASKIDU sa Ninom!

Foto: Damir Dervišagić, Instagram

Influenserka i snajka Teodore Džehverović, Adriana Džehverović i njen suprug Sava otkrili su detalje o odnosu pevačice i košarkaša Nina Čelebića.

U medijima se u poslednje vreme mnogo spekulisalo o vezi Teodore Džehverović i Nina Čelebića nakon čega se pevačica oglasila i istakla da je sve u najboljem redu u njihovoj romansi, te da novinski natpisi da su raskinuli nisu tačni.

Sava je otkrio kako se pevačica oseća kada je ova tema u pitanju.

Adriana Kadar, Sava Džehverović
foto: Printscreen Instagram

– Nju je to lično pogodilo. Pogodila ju je neistina. Smirivao sam je i to traje duže vreme. Dosta ima laži na njen račun, tako da jeste je pogodilo. Ja kao brat mogu da demantujem. Ona se non-stop čuje sa njim, on je trenutno u Brazilu i već priprema svoje putovanje tamo. Sad ide u Ameriku i odatle se vraća u Srbiju. Onda već ide u Brazil, tako da ja sam očevidac. Non-stop su na telefonu, tako da ni govora, nije istina. Oni se vole i Nino je osoba koja skroz pristaje uz nju. Želim im puno sreće u nastavku – rekao je Teodorin brat.

Adriana je takođe prokomentarisala ovu temu, te je priznala da Teodra priželjkuje veridbu, ali i da se ostvari u ulozi majke.

– Iskreno, svaki put kada je pitam nekako to stavlja po strani jer još uvek nije spremna za tako nešto. To ide redom. Čeka prvo prosidbu, pa ćemo onda pričati o tome. Naravno da priželjkuje i da bi jako volela da se ostvari kao majka. Rekla sam joj da će to tek videti kada ja budem imala dete i da će tada poželeti da se ostvari kao majka – kazala je šminkerka i influenserka.

Bonus video:

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

03:36

ESPRESO TVITER: Maja Marinković

(Espreso / Alo)