in

Teodora sarađivala sa Breskvicom, a evo da li je došlo do sukoba

Teodora sarađivala sa Breskvicom, a evo da li je došlo do sukoba

Ostvarile saradnju.

Teodora Džehverović i Anđela Ignjatović Breskvica snimile su pesmu „Drift“, a spot za istu trenutno broji blizu 2 miliona na Jutjubu.

Pevačice su otkrile kako je došlo do toga da snime duet, verujući u proizvod od samog starta.

„Breskvica mi je pisala, ja sam rekla da bi to bilo baš strava. Poslala sam joj poruku da bi naši fanovi stvarno odlepili kad bi samo čuli da ćemo nas dve snimiti duet i da će ne samo našim fanovima, nego svima koji slušaju ovu vrstu muzike, biti interesantno da vide Breskvicu i Teodoru zajedno. Ona je rekla da se slaže, dogovorile smo se da se nađemo u studiju i bukvalno ni oko čega se nismo raspravljale“, izjavila je Teodora za IDJTV.

Teodora Džehverović i Anđela Ignjatović Breskvica Foto: IDJTV

Breskvica je rekla kako joj je ovo prvi duet sa nekom koleginicom:

„Sve je onako kako smo htele obe. Meni je ovo prvi ženski duet, baš sam srećna što je sa njom i mislim da će baš dobro da bude.“

Teodora ističe kako je teško da se dve žene slože, ali ovog puta, kako kaže, nije imala problema sa Anđelom.

„Stvarno jeste teško raditi sa ženom, zato što svaka od nas ima neku svoju viziju i onda kada se dve žene spoje, stvarno može da bude problematično i mora da se izađe u susret i pronađe neka tolerancija. Ali stvarno nije bilo potrebe. Znaš kako kažu, uvek kad ide tako lagano nešto ne valja. Ali dobro, nije baš sve bilo lagano. Nećemo da otkrivamo“,  rekla je Teodora.

BONUS VIDEO: Teodora Džehverović na MAC awards-u