in

Teodora Džehverović u vezi sa sinom nekadašnjeg trenera Crvene zvezde

Teodora Džehverović u vezi sa sinom nekadašnjeg trenera Crvene zvezde

Smuvali su se nakon trećeg sastanka.

Pevačica Teodora Džehverović nedavno je raskinula vezu sa košarkašem Ninom Čelebićem, a sada je navodno uplovila u vezu sa još jednim sportistom, fudbalerom Markom Jankovićem.

Kako piše „Kurir“, u pitanju je sin nekadašnjeg trenera Crvene zvezde Aleksandra Saše Jankovića, a igrao je u nekoliko klubova i od pevačice je mlađi četiri godine.

Njih dvoje su se, kako priča izvor pomenutog medija, upoznali preko zajedničkog prijatelja, a smuvali su se nakon trećeg susreta. Iako je pričala da nakon raskida sa Ninom jedno vreme ne želi da bude ni sa kim, Teodora je navodno promenila mišljenje kada je upoznala Jankovića.

Ona se, prema daljim navodima, trenutno nalazi na Zlatiboru, i to u jednom od apartmana koji su u Markovom vlasništvu. Tamo je pre nekoliko dana proslavila i svoj 26. rođendan, a Kurirov izvor rekao je da je tada imala tortu na kojoj je pisalo „milf“, što je interna šala njenih prijatelja zbog toga što je starija od svog novog izabranika.

Teodora Džehverović Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Podsećamo, Džehverovićeva je nedavno putem Instagrama odgovarala na pitanja pratilaca, a jedno od njih je upravo bilo šta bi to trebalo da poseduje momak koji bi osvojio njeno srce.

„Kod dečka gledam da na prvom mestu ne bude paćenik kojeg svaka malo lepša devojka može da ima. Da bude pažljiv, da gleda na budućnost isto kao ja, da razume moj posao. Da bude svestan koga ima pored sebe. Bitno mi je, naravno, da bude ostvaren i zadovoljan sobom“, naglasila je Teodora.

Ona je potom dobila pitanje šta da se uradi sa partnerom koji se okreće za suknjama i lajkuje sve žene na Instagramu.

„Pošalji mu p**no sajt, da se čovek isprazni. Bolje nego da javno pokazuje koliko je očajan“, odgovorila je pevačica.

Za sada se ni Teodora ni Marko nisu oglašavali povodom navoda o svojoj vezi, ali dokaz da su bliski jeste to što se prate na Instagramu.

BONUS VIDEO: Teodora Džehverović na MAC awards-u