in

TEK SA 60 JE POSTAO FRAJER

Svetski poznati glumac izgledao je fenomenalno dok je u subotu prisustvovao 49. dodeli nagrade AFI za životno delo u Holivudu. Majk Majers (60) je nosio klasični crni smoking dok je prisustvovao događaju u čast Nikol Kidman, koji je održan u Dolbi teatru. Međutim, mnogi su se iznenadili kako ovaj slavni glumac tako dobro izgleda.

Profimedia

Majk Majers ima 60 godina i izgleda bolje nego ikad

Slavni glumac je dao svoj glas Šreku i Mačku u čizmama, a delovao je dobrog raspoloženja dok mu se pridružio glumac iz “Top Gear-a”, Majls Teler (37), koji se elegantno obukao u odelo mornarsko-plave boje. Svi su se obradovali kada su ga ugledali, a isti hajp se nastavio i na internetu. 

 

Naravno, društvena mreža X (Tviter) je preplavljena raznim komentarima na njegov račun, ali najviše se izdvajaju oni koji hvale njegov smisao za humor.

 

 

– Retko ko je uspevao da napravi franšizu tako da svaki film bude smešan!

– Ne znam koja njegova uloga mi je draža.

-Ostin Pauers! Lik koga ćemo zauvek pamtiti!

 

Ipak, mnogi nisu mogli da sakriju svoje oduševljenje glumčevim izgledom sa 60.

 

– Svi se čude kad neko prirodno stari, ali Majk zapravo izgleda baš dobro!

– Srebrni lisac! Zaljubila sam se po stare dane!

– Mladog ga ne bih ni pogledala, ali sada? Tek sa 60 je postao frajer, dođi mami…

Majk Majers je možda najpoznatiji po ulozi Ostina u filmovima “Ostin Powers” kojih ima čak tri. On je osvojio sedam MTV nagrada, Primetime Emi nagradu i nagradu Udruženja filmskih glumaca. Godine 2002. dobio je zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih.

 

Glumio je i u komičnoj parodiji na uglađenog špijuna Džejmsa Bonda i njegovog glavnog neprijatelja dr Zla u tri filma i uvek je govorio da će ponoviti te uloge, ali nema pojma da li će se to ikada dogoditi.

 

To dolazi nakon što je Majk odbio da potvrdi da do četvrtog filma kultnog lika – neće doći.  Uvek je govorio da bi voleo da snimi i taj četvrti film u franšizi, jer je objasnio da je franšiza nastala kao “počast” njegovom ovu koji je preminuo 1991. godine.

– Nakon što je moj tata umro 1991. godine, sagledavao sam njegov uticaj na mene kao osobu i njegov uticaj na mene i mojom vezom komedijom uopšte. Dakle, Ostin Pauers je bio priznanje mom ocu, koji me je “upoznao” sa Džejmsom Bondom, Piterom Selersom, Bitlsima, Gudijima, Piterom Kukom i Dadlijem Murom.Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /