in

Tea Tairović o emotivnom partneru, koncertu i kolegama koje joj sabotiraju karijeru: “Moji pregledi sve govore”

Tea Tairović o emotivnom partneru, koncertu i kolegama koje joj sabotiraju karijeru: “Moji pregledi sve govore”

Pevačica je za portal Nova.rs otkrila svoj recept za dobar izgled.

Pevačica Tea Tairović obara sve rekorde gde god da se pojavi, a njen poslednji album ima preko 270 miliona pregleda što dovoljno dokazuje koliko intrigira javnost.

Ona je juče u jednom prestoničkom hotelu održala konferenciju povodom najave svog prvog solističkog koncerta na Tašmajdanu, a ekipa portala Nova.rs imala je priliku da popriča sa njom ovim povodom.

„Presrećna sam i imam blagu tremu. Na Tašu možete očekivati dobru energiju, to je najbitnije, da pevamo u glas to je najvažnije, a led ekrani i neke skalamerije na bini nisu bitne“, Tea nam je otkrila da će se na sceni naći nekoliko gostiju od kojih su neki strani pevači.

Tea Tairović Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Od Teinog prvog pojavljivanja na estradi prošlo je deset godina, a mi smo je pitali kakav je njen komentar kada pomisli na to.

„Imam utisak da je prošlo i više, svašta se meni izdešavalo. Desila su mi se tri života, iz godine u godinu su se dešavali svakakvi obrti, bilo je situacija da sam plakala od tuge i od sreće. Nekada sam sijala, nekada sam manje sijala tako da imam osećaj da je prošlo 20 godina.

Tea Tairović Foto:Screenshot

Prethodnih dana, ova pevačica je bila na svim naslovnim stranama zbog navodnog hapšenja, ona je to ubrzo demantovala te je rekla da smatra da joj kolege nameštaju aferu.

„Nisam izjavila da mi kolege nameštaju afere, ali sujete ima. Da se neko bavi mojom karijerom pre nego svojom, to nema veze sa životom“, prokomentarisala nam je ona.

Foto:shutterstock by Mikael Jansson; Antonio Ahel/ATAImages; shutterstock

Pevačica je skoro prepevala pesmu Suzane Jovanović „Plakala bih i bez suza“, a komentari ispod njene pesme na Jutjbu su se samo nizali, te dok su je jedni hvalili, drugi su je kudili rekavši da ona nema glas da iznese ovakav hit.

„Svaka čast svima ali moji pregledi na toj pesmi ne lažu, ja ne moram ništa da kažem“, rekla je ona kratko.

Na poslednjem albumu Tairovićeva ima preko 270 miliona pregleda, a mi smo je pitali čime je zaslužila toliku pažnju naroda.

„Glupo je da hvalim sebe, publika je prepoznala jedinstvenost i taj neki istočnjački-orjentalni ritam koji sam uklopila u 21. vek, njima se to jako dopalo i drago mi je zbog toga. Ovaj koncert će biti posvećem svim ljudima koji me vole“, izjavila je pevačica.

Tea Tairović Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Pevačica je skoro izjavila da se nikada ne bi udala, ali da bi volela da ima dete, te smo je sada pitali kao njen partner reaguje na ovakve njene izjave.

„Nemam partnera, ja stvarno ne lažem, volela bih da ga imam ali ga nemam“, rekla je ona.

S obzirom da izgleda nikad bolje mi smo je pitali šta je nje recept za dobar izgled.

„Zdravo se hranim i pijem puno vode“, rekla nam je ona, te napomenula da ne pije pivo kao njena koleginica Aleksandra Prijović već samo belo vino ili šampanjac, a šta nam je još ispričala pogledajte u videu iznad teksta.

BONUS VIDEO: Tea Tairović: Kolege su počele da mi podmeću noge i da imaju nepristojne opaske