in

Tanja Savić otkrila detalj koji niste znali

Tanja Savić otkrila detalj koji niste znali

Pevačica je imala teške momente, a onda joj je pomogla i koleginica.

Tanja Savić, pre tri godine je započela borbu za starateljstvo nad svojom decom, koju dugo nije viđala.

Nešto više od godinu dana kasnije, Tanjina deca ponovo su bila sa majkom, a folkerka je otkrila kako je o ovoj temi razgovarala i sa Natašom Bekvalac.

„Nataša je osoba koja mi je mnogo pomogla da vratim decu, jer mi je u to vreme dala jedan veoma bitan kontakt“, rekla je Tanja jednom prilikom, preneo je „Scandal“, navode domaći mediji.

Bekvalčeva je govorila kako je Tanji uputila reči podrške.

„Ta priča mi je veoma potresna i emotivno reagujem kada čujem da je majka na silu odvojena od dece. Čula sam se sa Tanjom, razgovarale smo o njenom slučaju i pokušala sam da razumem tu njenu izuzetno komplikovanu situaciju. Često mi se javljaju žene koje su žrtve nasilja, koje prolaze kroz slične stvari kao i Tanja i svima im kažem jedno – pravna borba je jedini način. Iz ličnog iskustva mogu reći da ova zemlja, kakva je, takva je, ipak ima neke zakone koji se poštuju i sudove koji su spori, ali ipak, u većini slučajeva, pravedni. Tako da, dobar advokat i u borbu bez odustajanja, to je moj savet“, izjavila je tada Nataša.

Podsetimo, deca Tanje Savić dugo su bila sa njenim bivšim partnerom Dušanom Jovančevićem, koji je navodno branio majci da viđa dečake, Maksima i Đorđa.

Odlukom suda, Tanja je dobila starateljstvo nad sinovima, kako je pevačica nedavno otkrila.

BONUS VIDEO: Tanja Savić: Žao mi je Ane Nikolić