in

TAMARU GRUJIĆ SVI OBOŽAVAJU, A MALO KO ZNA KAKO JOJ IZGLEDA SUPRUG! Upoznali su se na poslu, strogo ga čuva! (FOTO)

Za Tamaru Grujić slobodno možemo da kažemo da je ne samo omiljena televizijska voditeljka, već i javna ličnost. Bezrezervnu naklonost Srbije odavno je zaslužila predanim humanitarnim radom, a sa svojom ekipom „skućila“ je na desetine socijalno ugroženih porodica.

Na tom važnom zadatku Tamara ima punu podršku supruga Vuka Đokovića, koji je na čelu produkcionog tima. Ćerka Lenka, pod budnim okom jazavičara Milice, prati ih na terenu od petog meseca života.

foto: Instagram

‒ Bog nije mogao da nam pošalje boljeg asistenta. (smeh) Lenka, inače, plače samo kad je gladna i kad joj se spava. I to ponekad, nije pravilo. Mnogo je dobra, zahvalna i nasmejana ‒ izjavila je Tamara tada za Helo, dodajući da su suprug i ona dugo čekali da postanu roditelji da bi poželeli da ćerku nekome ostave.

‒ Neka još malo poraste, pa će i to biti uobičajeno, da ostane nekoliko dana kod tetki ili babe i dede.

– Ja sam pravi „štreber“, on je „kampanjac“. Ja sam radoholik, on malo voli da „hvata krivine“. Ne krijem da je trebalo vremena da se naviknemo na međusobne različitosti koje nisu smele da ugroze privatnost koju čuvamo, baš kao i našu ljubav. – rekla je ona.

Tamara Grujić
foto: Instagram

(Espreso)