in

TAMARA POMAŽE UGROŽENIM PORODICAMA, A SA NJOM SU UVEK 2 BITNE OSOBE IZ KUĆE! Zajedno u KAMPERU šire POZITIVU!

Voditeljka Tamara Grujić godinama je predana humanom radu, a sa svojom ekipom iz emisije„skućila“ je na desetine socijalno ugroženih porodica.

foto: Printscreen

Na tom važnom zadatku Tamara ima punu podršku supruga Vuka Đokovića, koji je na čelu produkcionog tima. Ćerka Lenka prati ih na terenu od petog meseca života.

– Bog nije mogao da nam pošalje boljeg asistenta. (smeh) Lenka, inače, plače samo kad je gladna i kad joj se spava. I to ponekad, nije pravilo. Mnogo je dobra, zahvalna i nasmejana – izjavila je Tamara, dodajući da su suprug i ona dugo čekali da postanu roditelji da bi poželeli da ćerku nekome ostave.

– Neka još malo poraste, pa će i to biti uobičajeno, da ostane nekoliko dana kod tetki ili babe i dede.

– Vuk i ja smo svetle puti i plavih očiju, pa mogu da se tešim da liči i na mene, ali, da se ne lažemo, ista je tata – priznala je.

Tamara Grujić
foto: Printscreen

Često pominjani Vuk, iako važan deo Tamarinih radnih akcija, nikada nije želeo da se eksponira u javnosti.

– Ne krijem muža. On je pragmatičar, pravi producent kome je osnovni zadatak čuvanje budžeta, a ja samo tražim mogućnost za veći trošak. Uvek želim da pomognem više nego što možemo. Suprug mi je vrlo staložen i duhovit čovek, a ja sam nervčik, ali i osoba koja svojom energijom pokreće čitav sistem spojenih sudova – izjavila je jednom prilikom Tamara o čoveku svog života, kome se na večnu ljubav zaklela na Gibraltaru.

Bonus video:

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz  na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso/Hello)