TAJNI PARTI U PRESKUPOJ VILI HARISA DŽINOVIĆA? NASLEDNICA ZABLISTALA NA VELELEPNOJ TERASI: Sve pršti od luksuza!

Haris i Melina Džinović, Foto: Dragana Udovičić

Tri godine nakon što su kupili plac i počeli gradnju vile, koju su studiozno opremali, Melina i Haris Džinović uselili su se u vilu pre nekoliko dana.

Oni su odlučili da večeras ovo luksuzno zdanje predstave prijateljima uz večeru povodom Bajrama, a koja će biti i svojevrsna žurka za najuži krug ljudi, među kojima je gomila poznatih. Kako nisu želeli da prave veliko slavlje zbog pandemije, pozvani su samo odabrani, dok je za ostale ovo okupljanje pod velom tajnosti.

Haris Džinović
foto: Damir Dervišagić / Printscreen

Oni će svakako širem krugu ljudi pokazati svoj novi dom kada se situacija sa koronom smiri. Da je sve spremno za zabavu uverili smo se na licu mesta, gde se tokom čitavog dana sređivalo kako bi goste još pre ulaska oduševilo zdanje na kojem je radilo nekoliko timova arhitekti.

Đina Đinović
foto: Instagram printscreen

Ispred kuće više nema bagera, gomila peska, mešalica i ostalog građevinskog materijala. Radnici su ubzrano radili na unošenju cvetnih aranžmana, keteringa i detalja koji će oplemeniti enterijer. Nekoliko garaža u kojima bi trebalo da budu parkirani automobili kreatorke i pevača poslužile su za ostavu najpotrebnijih detalja za večerašnji prijem.

(Espreso / Blic)