in

TAJNI KODOVI! Evo kako komuniciraju Kejt i Vilijam na Vimbldonu!

Kejt Midlton i Princ Vilijam važe za izuzetno skladan par dorastao prestolu koji im je predodređen nakon smrti sadašnjeg prestolonaslednika i sina kraljice Elizabete II, princa Čarsla. Kraljevske aktivnosti na kojima su obavezni, oni prate s velikom pažnjom i posvećeni su radu koji je usko vezan za Bakingemsku palatu.

Često se dešava da sebi daju oduška pa se mogu videti i na događajima koji su zabavnog karaktera. Zato je i postala praksa da ih često viđamo na tribinama teniskog turnira u Vimbldonu, posebno nakon što je Kejt postala specijalni ambasador tog takmičenja. 

Džudi Džejms, poznata stručnjakinja za govor tela, otkrila je za britanski San kako vojvoda i vojvotkinja od Kembridža pokazuju svoju zabavnu i koketnu stranu, što je bilo više nego očigledno upravo ovih dana na mečevima popularnog sportskog dešavanja, gde su njih dvoje, tvrdi Džejmsova, koristili “tajne kodove”.  

Kejtini signali

Kejt je izuzetno prirodna i nasmejana u svim prilikama i teško da sve te silne osmehe može da odglumi jer se čini da je njena priroda takva. Međutim, u analizi koju je dala Džejmsova, zapaža se da Kejt daje suptilne znakove svom mužu, sa kojim je u braku 11 godina, kroz određene gestove i grimase. U pitanju su diskretni signali kojima ona, navodi Džudi Džejms, i te kako princu pokazuje da mu je privržena.

– Tajni znakovi sugerišu da postoji obostrano divljenje između bračnih partnera. Kejtino nameštanje frizure je bilo preteranije nego inače, dok su njeni pogledi ka Vilijamovoj kravati izgledali kao znak zahvalnosti – navela je Džudi. 

Vilijamovi znaci

Iako je pokazao potisnute osmehe i u javnosti ne deluje toliko pristupačno kao Kejt, prema supruzi Vilijam i te kako zna da pokaže šta oseća. Osmeh kojim pokazuje cele zube, pri čemu se stvaraju i prepoznatljiva udubljenja na uglovima gornjih usana, odslikava određenu dozu flerta. Toje prema rečima Džejmsove, vrlo suptilan, ali dovoljno upečatljiv i efektan signal dobre komunikacije među njima.

Prema analizi govora tela, supružnici prilično vole atmosferu na Vimbldonu i sve ih to zabavlja, dok gestovima komuniciraju sa ljudima oko njih. Tako je Kejt slala poljupce majci Kerol, a Vilijam se šalio sa Dejvidom Vilijamsom na sedištu iza.

Kejt je u jednom trenutku uzdahnula uz neku gestikulaciju, a slično je ubrzo uradio i Vilijam.

– To su, takođe, suptilni znaci koji dosta govore o njihovom odnosu – objašnjava Džudi.  

Vojvotkinja od Kembridža, inače, veoma strastveno prati tenis i to je pokazala više puta navijajući i prekrivajući rukama oči i usta u najzahtevnijim trenucima igre.

BONUS VIDEO: