in

Svi znamo da mu je otac bio telohranitelj Zorana Đinđića, a evo kakva je lepotica Vojažova majka FOTO

Svi znamo da mu je otac bio telohranitelj Zorana Đinđića, a evo kakva je lepotica Vojažova majka FOTO

Pevač Mihailo Veruović Vojaž objavio je fotografiju sa svojom majkom.

Vojaž danas važi za jednog od najpopularnijih pevača mlađe generacije. Medijima je na početku karijere bio interesantan i zbog toga što je detinjstvo ovog mladog umetnika bilo obeleženo ubistvom nekadašnjeg premijera Zorana Đinđića. Njegov otac bio je jedan od Đinđićevih telohranitelja.

„Kada je moj otac ranjen, moja porodica i ja smo morali da bežimo u Francusku. Kao dete sam preživeo stvari koje mogu da se vide samo na filmu i to je traumatično iskustvo za jednog klinca. U Srbiju sam se vratio kada sam imao osam godina“, rekao je jednom prilikom Vojaž.

I dok se mnogo puta pisalo o njegovom ocu, njegovoj karijeri, ali i o vezi sa bivšom devojkom Breskvicom, javnost nije imala toliko prilike da vidi kako izgleda njegova majka, sve do sada.

Vojaž je objavio fotografiju sa mamom. Pažnju je ukrala upravo ona, i to širokim, blistavim osmehom.

Posebno mesto u njegovom životu zauzima upravo njegova majka Žana, koja mu je bezuslovna podrška u svemu. Mnogi kažu da je od nje nasledio prelep osmeh po kojem ga prepoznaju.

„Jedina žena kojoj dugujem život. Osoba koja me je naučila svim vrednostima koje posedujem i koja se pobrinula da izrastem u muškarca koji će zauvek poštovati žene. Od prvog koraka, prvog problema, prvog uspeha i prvog miliona. Sve dugujem njoj! Mama, hvala ti, obećavam da se nikad nećeš razočarati i da ćeš biti najponosnija majka na svetu“, napisao je Vojaž ispod slike sa majkom.

BONUS VIDEO: Veče sa Ivanom Ivanovićem: Gosti – Mimi Mercedes i Vojaž