SVI U STRAHU ZBOG RIZIČNE TRUDNOĆE NIKOLIJE JOVANOVIĆ?! Vesna joj je desna ruka i uvek je sa njom, Relja ZABRINUT!

Nikolija Jovanović zbog rizične trudnoće retko izlazi iz stana, a Relja Popović i Vesna Zmijanac preuzeli su na sebe obaveze oko domaćinstva i male Ree.

– To je razlog što javno nistu rekli da čekaju bebu. Nisu to nikakvi strašni problemi, nije ništa opasno, ali treba da miruje i uzima adekvatnu trapiju neko vreme dok lekari ne kažu da je sve bezbedno. Vesna je Nikololiji desna ruka, dosta joj je pomogla i do sada u čuvanju Ree, a sada trči oko nje. Vesni je životna želja da ima punu kuću unučića, tako da je presrećna. Dođe da pospremi, skuva, kupi šta treba – ističe izvor, pa dodaje:

foto: Printscreen/youtube/Story Srbija

Odu i oni kod nje na Bukulju, pa uživaju u prirodi. Nikolija i Relja su svakako planirali da imaju još dece, ali nisu očekivali da će se trudnoća baš sada desiti. Malo ih je iznenadilo, ali jako su srećni i veruju da će sve biti u najboljem redu. Još uvek ne znaju pol deteta, to im nije ni važno, već samo da ona trudnoću izgura kako treba. Relja je najviše zabrinut, ali Nikolija ga smiruje i govori mu kako se oseća da će sve biti u redu. On je divan muž i potpuno se angažovao oko ćerkice Ree da olakša Nikoliji, ništa mu nije teško – govori za “Svet” dobro obavešteni izvor.

(Espreso/svet)