in

SVI TUGUJU ZBOG BRUS VILISA, A SADA SU ISPLIVALE NOVE INFORMACIJE!

Brus Vilis se već duže vreme priremao za to da će njegovo zdravlje biti sve više i više narušeno, tako da je prodao sve svoje nekretnine u Njujorku i van Kalifornije.

Vilis je prodao nekretnine koje je godinama sticao, vredne oko 65 miliona dolara, kako bi proveo što više vremena sa svojom porodicom u Kaliforniji, tvrde njegovi prijatelji, a prenosi Page Six.

Ove nedelje je porodica 67-godišnjeg glumca objavila da se on povlači iz glume nakon što mu je dijagnostifikovana afazija, jezički poremećaj uzrokovan oštećenjem u određenoj oblasti mozga koja kontroliše izražavanje i razumevanje jezika.

Izvor koji poznaje glumca tvrdi:

– Brus se za ovo dugo pripremao. Znao je da će doći vreme kada će njegovo zdravlje biti ozbiljno ugroženo i kada neće moći da zarađuje kolio je nekad mogao.

– Uz to znao je da mu u jednom trenu neće biti potrebne razne kuće i stanovi između kojih će putovati, već da će želeti da živi u bezbednoj sredini, okružen porodicom.

– On je stoga rasprodao veći deo svojih nekretnina tokom godina. Jasno je da se pripremao za to da pojednostavi svoj život.

U decembru 2019. Vilis i njegova supruga Ema Heming prodali su svoje imanje u Vestčesteru u Njujorku za 7,66 miliona dolara, što nije bila dobra cena, jer su samo pet godina ranije kupili to imanje za 12 miliona. U pitanju je vila koja se prostire na 836 kvadrata, sastoji od pet spavaćih soba, pet kupatila i toaleta.

– Jedini razlog što je se odričemo je taj što je toliko daleko od naše porodice u Kaliforniji. Zato smo odlučili da se vratimo na Zapadnu obalu – rekao je tada Vilis i za 9,8 miliona kupio novo imanje u Brentvudu, Kaliforniji.

Godinu dana ranije Vilis je prodao predivni 6-sobni dupleks u Zapadnom Central parku za 17,75 miliona dolara i kupio manji stan blizu Linkoln centra za oko 7,9 miliona.

Iste godine oprostio se od svoje planinske kuće u Ajdahu za 5,5 miliona dolara, a naredne su Vilis i Heming prodali svoje impozantno imanje na ostrvima Turks i Kejkos za neverovatnih 27 miliona.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)