in

Svi su zabrinuti, ŠTA IM SE DEŠAVA?

Svoju 20 godina mlađu suprugu pokušao je da zavede kliše izjavom “Ja ću biti otac tvoje dece”, a to mu je na kraju i uspelo. Glumac Majkl Daglas (76) glumica Ketrin Zita Džons već neko vreme imaju problema u braku, pisali su brojni tabloidi. Ipak, ovaj holivudski par još uvek traje, dok na površinu isplivavaju neki novi detalji o njihovom životu.

Nažalost, izgleda da su fanovi sa razlogom bili zabrinuti za njegovo zdravlje, a sad strahuju još i više. U domu slavnog para intervenisala je policija i Hitna pomoć, otkrio je magazin In Touch.

“Ljudi unutar kuće bili su zabrinuti za Majklovo zdravlje, jer se ponašao neobično i smatrali su da mu treba lekarska pomoć”, rekao je neimenovani insajder.

Bliski izvori su ovom magazin otkrili i da nije bio dobro po pitanju mentalnog stanja, ali detalje o tome šta se tačno dogodilo, mediji nisu dobili, iako se nagađa da se karantin uzrokovan pandemijom koronavirusa loše odrazila na njihov brak.

O njegovom stanju se pričalo nedavno, kada su prijatelji postali zabrinuti zbog mogućeg povrataka alkoholu, a svojevremeno se borio i s rakom grla.

Bonus video:

04:30

ESPRESO INTERVJU: Ivana Stamenković Sindi

(Espreso)