in

SVI SU MISLILI DA JE OVA LEPOTICA U SREĆNOJ LJUBAVI SA POPULARNIM PEVAČEM, a onda je usledio KRAH!

Foto: Printscreen Instagram

Pevač Džejson Derulo pre samo mesec dana proslavio je rođendan sa svojom porodicom, a tom prilikom objavio je emotivan tekst i fotografje na Tviteru.

Iako je delovalo kao da ljubav između njega i njegove izabranice Džene Frumes cveta, posebno jer su pre samo četiri meseca postali roditelji, njih dvoje su sada raskinuli.

Na opšte zarepašćenje svih, pevač je na Tviteru saopštio da se rastao od svoje devojke.

Džejson Derulo
foto: Printscreen Instagram

– Džena i ja smo odlučili da se razdvojimo. Ona je predivna majka, ali osećamo da će nam razdvojenost u ovom trenutku omogućiti da budemo najbolja verzija sebe i najbolji roditelji. Molimo vas da u ovom trenutku poštujete našu privatnost – poručio je pevač na ovoj društvenoj mreži.

Pre samo mesec par je imao izlive emocija na društvenim mrežama, dok je Dženina ubrzo nestala, pa su time podgrejane sumnje da već tada nešto nije bilo u redu.

Džejson Derulo
foto: Profimedia

– Srećan rođendan, Džejsone! Presrećna sam što delim rođendan s mojom ljubavi. Ti si najzgodniji, najvredniji, najtalentovaniji i najljubazniji čovek ikada. Zaista me činiš potpunom i zahvalna sam na ljubavi koju delimo.

Ti i naše dete činite me najsrećnijom devojkom na svetu i jedva čekam da s vama napravim nove uspomene. Znam da sam ponekad teška, ali ti me činiš boljom i prihvataš me takvom kakva jesam i zauvek sam ti zahvalna na tome. Volim te puno, zauvek – napisala je tada Džena, ali ta objava je ubrzo izbrisana.

Podsetimo, Derulo je pre Džene bio tri godine u vezi s pevačicom Džordin Sparks, a s njom je raskinuo u septembru 2014. godine.

Bonus video:

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz  na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espreso)