in

Svi su ih OSUĐIVALI, a ovo je PRAVA ISTINA o ODNOSU

Slavna glumica Danica Maksimović (69) koja oduševljava javnost svojim izgledom, više od četrdeset godina je u vanbračnoj zajednici s emotivnim partnerom Todetom Lolićem s kojim ima sina Miloša Lolića, koji već dugo živi u inostranstvu, gde se bavi pozorišnom režijom.

Iako su zajedo skoro ceo život, glumica i njen izabranik se nikada nisu venčali, a Danica je svojevremeno ispričala zašto to nisu uradili, ali i otkrila tajnju njihovog trajanja.

– Verujem da vam je teško da to shvatite, kad danas svi žive neke instant živote i virtuelnu stvarnost. Pogledi, dodiri, leptirići u stomaku, sve ono što čini ljubav potpunom, toga je, naprosto, sve manje. Ipak, ako je ljubav prava, sigurno će trajati. Važno je da je partner uz vas i u sreći, kao što je i u najtežim trenucima, u smrti, kada se rastajete od najvoljenijih.

– Bitno je i davanje. Ništa ne možete da dobijete ako nećete dati, a pre svega ljubav, razumevanje, spokoj. Nema ništa lepše od toga ako možete da pružite spokoj partneru pored vas. Sve to ja sam pronašla u mom Todetu i zato toliko dugo trajemo – rekla je glumica, koja smatra da jedan papir ništa ne znači.

– Naprosto je bila naša odluka da se ne venčamo. Ništa nam ni ovako ne fali. Neki su me zbog toga osuđivali, verovatno vodeći se verom i tradicijom, ali kada je papir ikada nešto odredio? Šta koga briga kako ja živim? U odnosu dvoje ljudi bitni su podrška, ljubav i ono što se suštinski živi. A tamo negde bi i mogao da stoji neki potpis, ali ne bi mi ništa značio. To je samo naša odluka bila i ništa drugo – istakla je Danica Maksimović ranije za magazin Story.

Bonus video:

01:17

Danica Maksimović progovorila o odnosu sa sinom Milošem: Leteće tu perje da vam kažem ja!

(Espreso/Story)