in

Svi su gledali u grudi Senidah, šta je to na njima, šta ih je “napalo”?! Popularna pevačica još jednom iznenadila stajlingom!

Svako ko prati rad slovenačke pevačice Senidah zna da su i pesme i modni ukus ove dame nestandardni i da se po tome razlikuje od svojih kolega. Ipak, malo ko je očekivao iznenađenje koje je svojim fanovima priredila tokom nastupa na festivalu Exit

Kantautorka se odlučila za kombinaciju inspirisanu filmskom franšizom “Pirati s Kariba”, te je odabrala kožni korset i pantalone. Oni su se sastojali od mnogobrojnih raznobojnih tračica materijala, koje su bile nepravilno poređane i proštepane debljim koncem. Osim toga, bila je ogrnuta ribarskom mrežom koja je sačinjavala i jedan rukav njenog gornjeg dela.

Bujna talasasta kosa i naočare s belim ramom su začinile taj autfit, ali jedan detalj se posebno isticao. Ili je možda bolje reći dva.

Naime, Senidah je imala zalepljene kosturske lobanje na korset i to tačno u predelu grudi, čime je upotpunila tematiku svoje odevne kombinacije.

Mnogi se i sada pitaju ko je idejni tvorac neobične kreacije, ali jedno je sigurno, društvene mreže svakako nisu ostale neme na pevačicino izdanje. Instagram objava na kojoj pozira u tom autfitu ima više od 13 hiljada lajkova, a fanovi su u komentarima jasno stavili do znanja da im se dopada njen žestoki izgled.

Mnogo kul autfit – napisao je jedan pratilac.

Totalna dominacija – prokomentarisao je drugi fan.

Džoni Dep i Senidah – objavio je treći gledalac.

Kao “Pirati s Kariba” samo fali Džoni Dep, verovatno je i on tu negde. Sjajno! – zaključio je četvrti fan.

Ne znamo da li je Džoni negde u tajnosti uživao u nastupu pevačice, ali znamo da bi sigurno bio ponosan na nju što je ispratila tematiku čuvene filmske sage.

BONUS VIDEO: