in

Svi ga znamo po ulozi u filmu “Montevideo Bog te video”

Svi ga znamo po ulozi u filmu “Montevideo Bog te video”

O privatnom životu retko govore.

Glumac Midograg Krivokapić iza sebe ima karijeru dugu preko 40 godina, mnogo uspešnih uloga i niz nagrada.

Ipak, za sve to vreme on nije želeo da se posebno eksponira, pa je njegov privatan život ostao nepoznanica. Mnogi nisu upućeni ni u to da smo njegovog sina gledali u filmu „Montevideo Bog te video“.

Naime, Bojan Krivokapić tumačio je ulogu Momčila Đokića Gusara, a nakon toga igrao i u serijama „Istine i Laži“, „Čizmaši“, „Vojna akademija“, „Pet“…

Osim karijeri, posvećen je i supruzi Taisi sa kojom ima ćerku Nevenu i sina Bogdana.

„Moji roditelji Svetlana i Miodrag, kao i Taisini Tatjana i Mladen jedva čekaju da se s njom druže, kažu da im ona daje veliku injekciju sreće. I stric Damjan i ujak Stefan pokazuju veliku želju i interesovanje da pripomognu kad god je potrebno. Nevena je sad svima na prvom mestu, što je potpuno normalno i prirodno“, rekao je glumac u jednom intervjuu nakon rođenja prvog deteta.

Otac ga često savetuje kada je reč o poslu, ali i o braku.

„Baš sam pre neki dan pričao sa ocem Miodragom kako mi dani brzo prolaze otkako sam u braku. Dok sam trepnuo, čini mi se, prošao je mesec. Taisa i ja smo živeli godinu zajedno pre venčanja. Ovo je samo nova dimenzija našeg odnosa. Kod mene se, zasad, ništa nije promenilo, jedino možda to što sad nosim burmu i što bi trebalo da se ponašam malo ozbiljnije“, rekao je glumac u pomenutom intervjuu.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumica koje su uspele u inostranstvu