in

Svi detalji svadbe Anastasije Ražnatović i Gudelja: Veselje je već zakazano

Svi detalji svadbe Anastasije Ražnatović i Gudelja: Veselje je već zakazano

Crkveno venčanje i gala svadba biće upriličeni naknadno u Srbiji.

Kako Nemanja i Anastasija nisu venčani, a zajednički život u Španiji su odavno otpočeli, pokrenule su se spekulacije o njihovom venčanju. Kako prenose mediji, mladi par planira intimu svadbenu ceremoniju u Španiji, na kojoj će ugositi samo porodicu i najbliže prijatelje.

Ceremonija je planirala za jul ove godine, kao lokaciju su odabrali Sevilju, gde i sada žive, a gala svadbeno veselje i crkveno venčanje uslediće tek sledeće godine.

„Anastasija i Nemanja su presrećni što će dobiti ćerku. Lepe vesti su odmah javili svojim porodicama. Ceca je zaplakala, a Veljko je bio presrećan što će postati ujak. I Nemanjina porodica se raduje što stiže prinova. Gudeljeva majka Olivera ne može da dočeka da dobije prvo unuče, kao i otac Nebojša. Svi su oduševljeni“, započinje priču izvor blizak paru.

„Tasa je želela da se porodi u Španiji kako bi ćerka dobila njihovo državljanstvo. Zato je i pokrenula postupak za dobijanje stalnog boravka u toj zemlji. Međutim, ta procedura još nije završena, pa ona ne može da dođe u Srbiju. Ali jedva čeka da se to okonča kako bi došla u Beograd, jer joj mnogo nedostaje porodica“, dodaje izvor.

Anastasija Ražnatović Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

„Ove godine neće praviti veliku svadbu, već intimnu ceremoniju, zbog obaveza koje Gudelj ima u klubu Sevilja. U Španiju će u julu doći samo članovi porodice i najbliži prijatelji, a Anastasija i Nemanja će se venčati u opštini kako se beba ne bi rodila u vanbračnoj zajednici. Ali sledeće godine prave crkveno venčanje i veliku svadbu na koju će pozvati familiju, prijatelje i saradnike. Organizovaće veselje za nekoliko stotina ljudi“, priča izvor za „Informer“.

BONUS VIDEO: TOP 5 srpskih lepotica koje nisu radile plastične operacije