in

“Svetska slava mi zavisi od toga ko će mi biti drugi muž”

“Svetska slava mi zavisi od toga ko će mi biti drugi muž”

Voditeljka tvrdi da je ovo tek početak njene karijere.

Jovana Jeremić poznata je po posebnim kriterijumima kada je u pitanju njen partner.

Nakon što se razvela, više puta je istakla da njen novi izabranik mora biti finansijski osiguran, a sada ističe i da se nada da će u 2023. godini pronaći takvog.

„Očekujem da ću sresti čoveka mog života za neki naredni period. Donela sam odluku da više neću biti ni sa jednim muškarcem koji nije na mom nivou ili čak iznad mene. U želji za nekim emocijama spuštala sam kriterijume“, kaže voditeljka.

Jednom prilikom je kazala da među voditeljkama ima mnogo onih koje se bave prostitucijom, a svaku priliku koristi i da im zapreti.

„Nema potrebe da ih raskrinkavam. One su se već pronašle. Tu sam da budem njihova karma i da im kroz intervjue stalno pretim. Ali ako neka od njih bude umislila da je previše važna i ne bude znala gde joj je mesto, saznaće se i njihova imena“, ističe Jovana.

Iako mnogo više pažnje privlači skandalima, nego radom Jovana je u prošloj godini kupila čak dva stana u Beogradu.

„Za sve one koji su mislili da je ovo moj vrhunac, moram da im priznam da je ovo tek moj početak. Kada budem stekla svetsku popularnost, tada ću se smiriti. Svetska slava mi zavisi od toga ko će mi biti drugi muž, jer kako se priča, to će biti neko ko nije iz ove zemlje. Godina iza mene je bila uspešna. Pre svega poslovno, ali i emotivno, jer sam bila u vezi od 10 meseci. Postala sam megazvezda. Kupila sam dva stana u Beogradu i rešila sve svoje finansijske probleme. Na ćerku sam jako ponosna jer je savladala velike životne lekcije. Veliki je borac i ista je njena majka. Sada je velika devojka i brine o meni“, kaže Jovana.

Popularnost je stekla u emisiji koju je vodila sa Milomirom Marićem, ali su se njih dvoje nedavno javno sukobili. Ipak, bivši saradnici su uspeli da pronađu zajednički jezik.

„Dala sam Mariću reč da ga više neću napadati u medijima. Izgladili smo naš odnos, samim tim neće imati sa mnom nikakve neprijatnosti. Ko me dira, ima problem sa mnom. Marić je moj učitelj i mentor, uvek ću ga poštovati i braniti, čak i kada me iznervira i dira“, zaključuje ona za „Blic“.

BONUS VIDEO: Top 5 odvala voditeljki